Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Duminică, ultima zi a Festivalului de Folk. Vezi lansarea de la Art Cafe Downtown şi programul serii

Publicat

Duminică este ultima zi a Festivalului de Folk „Ziua de Mâine”, cu un program ce cuprinde piesa de teatru „Nasul”, după N.V. Gogol, ce se va juca pe scena Casei de Cultură a Studenţilor şi Gala Laureaţilor, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Iubitorii muzicii folk vor avea ocazia să-i vadă şi să-i asculte, în ultima seară de festival, pe Mircea Vintilă, Nicu Alifantis şi Mircea Baniciu, alături de alţi artişti consacraţi ai genului. 

Vă prezentăm programul de duminică:

Ora 10.30: Cafeaua cu folk – conferință de presă – lansare de carte Sorin Poclitaru – Art Cafe Downtown

Ora 17.30: Piesa de teatru „Nasul”, după N.V. Gogol – Teatrul Act – Casa de Cultură a Studenţilor

– muzică, versuri şi distribuţie: Ada Milea şi Bogdan Burlăcianu

– direcţia de scenă: Alexandru Dabija

– scenografie, light design, video: Andu Dumitrescu

Ora 19.00: Gala Laureaților – recitaluri – Casa de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia

  • Plus Noi
  • Marius Matache & Folk Band Imperfect
  • Țapinarii
  • Mircea Vintilă
  • Mircea Baniciu & Vladi Cnejevici
  • Nicu Alifantis / Şemineu Band.

Cafeaua de duminică dimineaţa a avut din nou gust de folk la Art Cafe Downtown din Alba Iulia, iar asta deoarece artiştii Festivalului „Ziua de Mâine” au avut ocazia să schimbe impresii cu ascultătorii lor. În ultima zi de spectacole, fanii muzicii folk au bifat, dis-de-dimineaţă în agendă, recitalurile şi piesele de teatru din program pe care nu trebuie să le rateze.

Începând cu ora 10,30 la Art Cafe Downtown, Sorin Poclitaru şi-a lansat ultimele volume de poezii: „Inima cu un pol” şi „Poveste pentru oameni şi femei”. Cei care au dorit să achiziţioneze aceste cărţi au primit gratis şi un autograf. Pe standurile cafenelei a fost pus la vânzare şi albumul „Folk din pana mea”, o colecţie de 19 piese, toate pe versurile lui Sorin Poclitaru. Lista artiştilor care au contribuit la acest album îi include pe: Adela Ţiţescu, Adrian Beznă, Cătălin Ungureanu, Eme­ric Imre, Liviu Nechita, Marius Daşcău, Marius Matache, Ovidiu Mihăilescu, Puiu Creţu, Viorel Gheor­ghiu, grupul Zări şi Doru Cătălin Urâtu.

Pentru iubitorii acestui gen, la cafeneaua cu folk au susţinut microrecitaluri, Marius Daşcău şi Marius Matache. Vă prezentăm imagini de la Art Cafe Downtown. Nu rataţi cele mai importante momente de duminică ale Festivalului de folk „Ziua de Mâine”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax