Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ziua alegerilor locale: Vezi unde au votat personalităţile politice locale

Publicat

Ziua alegerilor locale a fost momentul mult așteptat de toți politicienii, candidați sau susținători ai acestora, dar și de către prietenii și fanii „vedetelor” de pe scena politică. Astfel, în cele 14 ore în care s-a decis „soarta” orașului și a județului pentru următorii 4 ani (7.00 – 21.00), secțiile de votare au fost destinația obligatorie a celor care au dorit să-și exercite dreptul de vot. Pentru că de acest drept beneficiază fiecare cetățean, și politicienii noștri și-au îndreptat pașii spre secțiile de votare de care aparțin, pentru a se auto-sprijini în câștigarea funcției dorite. Iată unde au votat politicienii din Alba:

Mircea Hava, cel care și-a încheiat cel de-al patrulea mandat de primar al orașului Alba Iulia și candidează din partea PDL pentru cel de-al cincilea, va fi prezent la Secția de votare numărul 22, de la Școala Generală „Mihai Eminescu” (nr. 7), la ora 10.30. Ion Dumitrel, candidat la cel de-al treilea mandat de președinte al Consiliului Județean Alba, va pune ștampila pe buletinele de vot la aceeași secție, dis-de-dimineață, la ora 8.00. Senatorul Alexandru Pereș votează la ora 8.30 la Liceul Sportiv, iar deputatul Clement Negruț va introduce buletinele de vot în urnele secției de la școala generală din Ciugud. Cel mai matinal politician este Sorin Ioan Bumb, vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, care va vota la ora 7.00, la Bazinul Olimpic.

Călin Potor, candidatul USL la Primăria Alba Iulia, va vota la secția 38, amenajată la Liceul Tehnic „Alexandru Domșa”, la ora 10.00, iar vicepreședintele PNL Alba, Simion Crețu își va exercita dreptul de cetățean la aceeași secție, la ora 11.00. Teodor Atanasiu, candidatul USL la președinția Consiliului Județean Alba, va pune ștampila pe buletinele de vot ale secției nr. 14, din clădirea Grădiniței de pe strada Vasile Goldiș, la ora 11.00, liberalul Florin Roman va fi prezent la secția de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” la ora 12.00, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, va vota la secția din Lipoveni la ora 9.00, iar social-democratul Ovidiu Jidveian va vota la Şcoala generală „Vasile Goldiș”, în prima parte a zilei.

Cei care locuiesc în Centru îi vor putea întâlni la Şcoala generală „Vasile Goldiș” pe candidatul independent la Primăria Alba Iulia, Ioan Florin Homoștean-Milaciu, care va vota la ora 10.30, și pe Cristina Anghel Cândea, candidată independentă la Consiliul Local Alba Iulia, prezentă la vot în cursul dimineții. Vasile Crișan, candidat pentru funcția de primar al orașului din partea UNPR, va vota la ora 11.00, în clădirea Vămii, de lângă magazinul Dedeman.

Grupul de candidați ai Partidului Poporului Dan Diaconescu va putea fi întâlnit după următorul program: Dorin Șerdean, candidat la Primărie, votează la secția din Grădinița Partoș, între orele 9.15 și 9.30, Ion Marincaș, candidat la președinția Consiliului Județean Alba, va vota la secția nr. 23, de pe strada Toporașilor, la ora 9.30, iar Dorin Pocol, candidat la Consiliul Local Alba Iulia va vota la Casa de Cultură a Studenților, la ora 11.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax