Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După 13 luni de pauză, Conor McGregor revine în UFC. Va lupta pe 18 ianuarie! (P)

Publicat

mcgregor vs cerrone

2020 începe în forță pentru iubitorii sporturilor de contact, Conor McGregor va lupta cu Donald Cerrone în evenimentul principal al galei UFC 246. Cei doi urmează să lupte pe 18 ianuarie, la Las Vegas.

UFC 246 este prima gală de lupte în cușcă din 2020. Meciul eveniment este cel dintre Conor McGregor și Donald „Cowboy” Cerrone. La mai bine de un an de la ultima sa luptă în această promoție, irlandezul revine în UFC.

Dana White anunța cu entuziasm că a semnat pentru o luptă a irlandezului și pe 18 ianuarie se va întâmpla.

„The Notorious” și-a încheiat ultima sesiune de sparring  înainte de revenirea în UFC. Acesta va lupta în colțul său cu antrenorul John Kavanagh. Cei doi s-au antrenat chiar în ziua de Anul Nou, în Irlanda, iar în seama acestei acțiuni antrenorul său s-a declarat mulțumit. A fost ultimul antrenament înainte de plecarea echipei lui McGregor în Statele Unite ale Americii.

„Sincer pot spune că ultimul antrenament este cel mai bun pe care l-am văzut și nu eram sigur că era posibil așa ceva în decursul a șașe luni”, a declarat Kavanagh, pe o rețea de socializare.

McGregor revine în promoție la un an de la înfrângerea cu Nurmagomedov

Din 2016 și până în prezent, McGregor a luptat o singură dată în promoție și a fost învins atunci de campionul Khabib Nurmagomedov. Astfel, meciul din 18 ianuarie, cu Cerrone, este primul său meci în UFC după mai bine de un an.

Donald „Cowboy” Cerrone este unul dintre cei mai activi sportivi din istoria UFC. În vârstă de 36 de ani, acesta și-a pierdut ultimele două meciuri, în fața luptătorilor Tony Ferguson și Justin Gaethje.

Dar cu toate acestea, are mai multe victorii și finaluri decât oricare alt luptător din această promoție. De două ori mai multe meciuri jucate în comparație cu adversarul său, Cowboy a reușit să câștige de 36 de ori din 50 de meciuri.

Cerrone a mai pierdut o singură dată în carieră de trei ori consecutiv

Evenimentul dintre McGregor și Cerrone a captat și atenția caselor de pariuri, care au listat deja cotele pentru acest duel. Pentru a vă face să înțelegeți mai bine agenția de pariuri Unibet a creat un ghid special: cum să pariezi pe MMA.

Accesând link-ul puteți afla ce înseamnă MMA, care sunt regulile de bază, cum și ce puteți paria pe acest sport de contact.

Un eventual succes al lui Conor McGregor este cotat cu 1,33 la casele de pariuri, în timp ce succesul lui Donald Cerrone este cotat cu 3.40. Dacă americanul va pierde, va fi pentru a doua oară în istorie când o va face în trei meciuri consecutive.

S-a mai întâmplat acest lucru în 2017, atunci când a pierdut toate luptele pe care le-a avut în acel an. Și atunci a luptat în primul meci tot în luna ianuarie. În prima lună a acelui an îl întâlnea pe Jorge Masvidal, în fața căruia ceda prin TKO.

Gala UFC 246 va avea loc pe 18 ianuarie 2020, în T-Mobile Arena din Las Vegas. Vor fi 13 lupte, incadrate la trei categorii, iar cea mai interesantă este cea dintre Conor McGregor și Donald Cerrone.

Tot la categoria Main Card sunt încadrate și următoarele meciuri:

·         Holly Holm vs Raquel Pennington

·         Oleksiy Oliynyk vs Maurice Green

·         Claudia Gadelha vs Alexa Grasso

·         Anthony Pettis vs Carlos Diego Ferreira

sursă foto: Facebook – UFC

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax