Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După câți ani a primit sentința un bărbat din Alba Iulia, judecat pentru că a furat două pachete de cafea dintr-un market

Publicat

tribunal

De patru ani a fost nevoie ca un bărbat din Alba Iulia, care a furat două pachete de cafea, dintr-un market din municipiu, să fie tras la răspundere de justiția din România. 

Mai exact, A.I.S, un bărbat fără locuință din Alba Iulia, dar care trăiește la un  așezământ din oraș, în 26 septembrie 2016, în jurul orei 17.30, a intrat într-un magazin Profi și a furat două pachete de cafea în valoare totală de 35.38 lei,  potrivit motivării Judecătoriei Alba Iulia.

Acesta a ascuns cele două pachete de cafea în haine, dar a fost văzut pe camerele video, iar un angajat al magazinului a alertat poliția.

Bărbatul a fost prins de polițiști, care au găsit asupra acestuia cele două pachete de cafea, care au și fost restituite magazinului.

Deși fapta s-a petrecut în 2016, în data de ”27.04.2018, judecătorul de cameră preliminară a constatat legalitatea sesizării instanței, a administrării probelor și a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecății” se mai arată în motivarea instanței.

După încă doi ani, în data de 9 aprilie 2020, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe bărbatul în vârstă de 48 de ani, la o amendă de 1.800 de lei pentru furtul pe care l-a făcut în 2016.

Mai mult de atât, l-au obligat și la plata a 300 de lei cu titlul cheltuieli de judecată.

Totuși, decizia nu a fost definitivă, deoarece sentința a putut fi atacată în teremen de 10 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax