Connect with us
Publicitate

POLITICA

După ce a acceptat funcţia de director SIE, Teodor Meleşcanu a fost exclus din PNL, prin decizie a Delegaţiei Permanente

Publicat

Teodor Meleşcanu a fost exclus din PNL, prin decizie a Delegaţiei Permanente a partidului. Reamintim că Meleşcanu a acceptat, recent, propunerea preşedintelui Traian Băsescu de a fi numit la conducerea SIE.

Delegaţia Permanentă a PNL a hotărât, luni, excluderea din partid al lui Teodor Meleşcanu, director SIE. Decizia a fost luată cu 90 de voturi “pentru”, 6 abţineri şi 10 voturi anulate.

Solicitarea privind excluderea din partid al lui Meleşcanu a venit din partea preşedintelui PNL, Crin Antonescu, după ce fostul senator PNL a acceptat funcţia oferită de preşedintele Traian Băsescu, fără a se consulta cu partidul.

Reamintim că Teodor Meleşcanu a precizat, la vremea respectivă că se autosuspendă din PNL, însă liderul liberal Crin Antonescu a subliniat că nu va accepta cererea acestuia şi că va fi dat afară din partid.

Sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax