Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După ce a falimentat unica televiziune din Alba, firma ZIPLINK din Floreşti, Cluj vrea să se asocieze cu Primăria Alba Iulia

Publicat

primaria alba iulia La doar 2 luni de la pronunţarea falimentului unicei televiziuni locale din Alba, una dintre firmele care deţinea 50% din capitalul social al Alba Television SRL, firma Ziplink SRL din Floreşti Cluj, a depus la Primăria Alba Iulia o solicitare de asociere în vederea amplasării unor panouri publicitare pe domeniul public.

Teodor Daniel Pop, unicul asociat al societăţii Ziplink Floreşti, este şi cel care a îndeplinit funcţia de manager al televiziunii locale Alba TV, care a sfârşit printr-un faliment răsunător, lăsând pe drumuri angajaţi şi păgubind creditorii şi furnizorii societăţii.

Alba Television SRL, controlată de Ziplink SRL, alături de patronii Grup Corint SA, şi-a cerut insolvenţa în 2013, acumulând datorii de aproximativ 1 milion de lei. Instanţa a admis cererea şi a constatat starea de insolvenţă în 10 iunie 2013 şi a numit ca administrator judiciar provizoriu H. C. IPURL. În 22 februarie 2016, Tribunalul Alba a dispus intrarea firmei în faliment. Motivul pentru care s-a luat această decizie este faptul că postul de televiziune nu mai emite din 22 octombrie 2015 şi implicit nu mai are venituri care să asigure respectarea planului de reorganizare judiciară care implica achitarea datoriilor. CNA a descoperit atunci că Alba TV emitea fără licenţă de mai multe luni şi, pe lângă oprirea emisiei, a aplicat şi o amendă de 50.000 de lei. Odată cu intrarea în faliment, amenda nu va mai fi plătită, iar CNA va ajunge, cel mai probabil, printre creditorii firmei Alba Television SRL. Ceilalţi creditori sunt foşti angajaţi ai televiziunii, Finanţele Publice din Alba, Primăria Sîntimbru, dar şi acţionarii societăţii: Grup Corint SA şi Ziplink SRL Floreşti, judeţul Cluj.

Şansele de recuperare a banilor de către cei păgubiţi sunt inexistente, însă Ziplink Floreşti pare să nu aibă nici o problemă, nici măcar de ordin moral şi doreşte să îşi încerce din nou norocul în domeniul media şi publicitate, încercând o „aventură” şi cu Primăria Municipiului Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. io

    joi, 21.04.2016 at 20:19

    care-i hotul, care-i prostul ? spuneti dv ?

    • moderatorul de serviciu

      joi, 21.04.2016 at 20:44

      io@prostii suntem noi cei care am platit taxele fara intarziere

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax