Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După ce a intrat în toaleta unei stații CFR din Alba un bărbat s-a ales cu un dosar penal. A provocat daune de aproape 6000 de lei

Publicat

După ce a intrat în toaleta unei stații CFR din Alba un bărbat s-a ales cu un dosar penal. Recent dosarul penal s-a transformat într-o trimitere în judecată. 

Mai exact, în data de 6 septembrie 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au admis rechizitoriul procurilor. Bărbatul în cauză va fi judecat pentru distrugere, după o faptă petrecută în urmă cu mai bine de un an. 

Fapta s-a petrecut în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2023, în stația CFR, Războieni Cetate. În noaptea respectivă bărbatul a intrat în toaleta stației și a provocat un dezastru. Faptele acestuia au fost descrise de procurori, în motivarea instanței.

După ce a intrat în toaletă ”a rupt suportul de hârtie, capacele și componentele vaselor WC, mânerul de la bateria de apă, mânerul furtunelor de alimentare, furtunul de scurgere a apei și trei mânere de la uși, respectiv broasca de la ușă”, au notat magistrații.

Potrivit aceluiași documentul bărbatul a cauzat ”un prejudiciu în cuantum de 5782,47 lei în dauna persoanei vătămate Compania Națională de Căi Ferate C.F.R. S.A”, au mai notat magistrații.

Momentan dosarul de distrugere nu a primit un prim termen de judecată.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate