Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

După ce și-a amenințat fosta concubină cu moartea, un bărbat din Alba a plecat la mănăstire. Ordin de protecție emis de magistrați

Publicat

Un bărbat din Alba care și-a amenințat fosta concubină cu moartea s-a ales cu un ordin de protecție pe numele lui. Acesta a luat decizia să plece la o mănăstire, după ce a aflat că nu mai are voie să o contacteze pe femeie. 

Decizia a fost luată de magistrații din Blaj în data de 11 aprilie, după o acțiune a bărbatului din 7 aprilie 2024. 

În linii mari, bărbatul s-a ales cu un ordin de protecție după ce în data de 7 aprilie 2024, acesta și-a sunat fosta concubină cu care are copii minori.

Bărbatul i-a adus amenințări cu moartea și a jignit-o. Femeia a sunat la poliție, iar la domiciliul ei s-a prezentat un echipaj. Însă în fața casei a apărut și bărbatul care a amenințat-o cu moartea.

”În data de 07.04.2024, în jurul orelor 21:50 a contactat-o telefonic pe fosta sa concubină, iar în cadrul discuțiilor telefonice, pe fondul unor neînțelegeri privind stabilirea custodiei copiilor minori, cel dintâi i-a adresat victimei amenințări cu moartea.

Victima a întrerupt convorbirea telefonică si a sesizat organele de poliție. În jurul orei 22: 10, organele de poliție s-au deplasat la locuința acesteia, situată înși în timp ce victima se afla în fața porții, a ajuns si numitul, care în prezența organelor de poliție, a continuat să o amenințe pe victimă cu acte de violență si cu moartea”, au notat magistrații.

După emiterea ordinului de protecție provizoriu, bărbatul a plecat la Mănăstirea Izvorul Tămăduirii.

În data de 11 aprilie 2024, magistrații au emis pe numele bărbatului un ordin de protecție pe durata a jumătate de an.

Acesta nu mai are voie să se apropie de fosta concubină, sau să o contacteze telefonic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax