Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După ce şi-a înjurat doi cunoscuţi, a ameninţat că îi loveşte cu toporul. Un echipaj al jandarmeriei a intervenit să îl prindă pe agresor

Publicat

Un bărbat de 36 de ani a ameninţat că îi loveşte cu toporul pe doi cunoscuţi de-ai săi. Incidentul a avut loc miercuri seara, în jurul orei 20.30, la halda de steril din cartierul Bărăbanţ al municipiului Alba Iulia. Bărbatul s-a enervat pe cei doi, după ce a fost întrebat despre o ceartă care a avut loc între el şi nepotul unuia dintre cei ameninţaţi. A încercat să-i lovească pe cei doi bărbaţi cu un bolovan, apoi cu un topor şi le-a spus că va reveni seara îşi pună în practică ameninţările. Una dintre persoanele ameninţate a solicitat ajutor la 112, iar un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a prevenit amplificarea violenţelor.

Cei doi bărbaţi care colectau resturi metalice la halda de steril din cartierul albaiulian Bărăbanţ s-au „trezit” cu ameninţări din partea lui Octavian M. (36 de ani), care s-a apropiat de ei cu intenţia de a returna o cană.

Una dintre persoanele ameninţate a solicitat ajutor la 112, iar un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă şi a prevenit amplificarea violenţelor.

Octavian M. a fost întrebat de cei doi bărbaţi despre o ceartă în care fusese protagonist, alături de un nepot al unuia dintre ei.

Bărbatul în vârstă de 36 de ani s-a enervat, a început să-i înjure pe cei doi şi să-i ameninţe cu acte de violenţă. A încercat să-i lovească, iniţial, cu un bolovan, apoi cu un topor, şi le-a spus că după lăsarea întunericului va reveni şi îşi va pune în practică ameninţările.

Agresorul a fost prins şi pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare de către acesta, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Actul de sesizare va fi înaintat poliţiei pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax