Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După etapa de mobilitate a personalului didactic, 47 de catedre întregi au rămas neocupate. Acestea vor fi scoase la concurs

Publicat

isj alba_ansamblu

În urma etapei de mobilitate a cadrelor didactice, în judeţul Alba au rămas 47 de catedre neocupate. Cele mai multe sunt de învăţători, unde sunt 24 de posturi vacante. Orele rămase libere vor fi scoase la concurs, data urmând a fi stabilită de minister.

Cadrele didactice care au obţinut notă peste 5 la examenele de titularizare organizate între anii 2010-2012 s-au putut înscrie pentru etapa de mobilitate ce a avut loc în perioada 6-7 septembrie la Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba.

Pentru obţinerea unui postau fost depuse 247 de cereri din care au fost repartizaţi 186 de profesori. După repartizarea cadrelor didactice, au rămas libere 109 de posturi dintre care 47 de catedre întregi. Cele mai multe sunt de învăţători, unde au rămas 24 de posturi. De asemenea au mai rămas neocupate catedre pentru biologie-7, religie-6, muzică-6 sau engleză-6.

Pentru plata cu ora s-au înscris 106 cadre didactice din care au fost repartizate 97.

Posturile rămase libere vor fi scoase la concurs iar în funcţie de decizia Ministerului acesta se va organiza în unităţile de învăţământ sau la Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax