Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După gratii, după ce a sustras alimente de 1.000 de lei dintr-un magazin din Vinţu de Jos. Tânăr de 21 de ani din Ighiu, cercetat pentru furt

Publicat

Un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Ighiu a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă după ce a furat alimente dintr-un magazin situate în Vinţu de Jos. “Jaful” a fost comis cu alţi trei complici.

Poliţiştii Postului de Poliţie Vinţu de Jos au luat, joi, măsura reţinerii faţă de un tânăr de 21 de ani, bănuit că este autorul unei infracțiuni de furt.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 12/13 august, Ţ.N.S., din comuna Ighiu, împreună cu alte trei persoane, au pătruns prin efracţie într-un magazin situat în comuna Vinţu de Jos şi au sustras produse alimentare în valoare de 1.000 de lei.

Poliţiştii au luat faţă de tânăr măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru dispunerea de măsuri legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax