Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După gratii, pentru că a condus un autovehicul neînmatriculat. Un bărbat din Mihalț are de executat 2 ani și 10 zile de închisoare

Publicat

inchisoare

inchisoareUn tânăr în vârstă de 32 de ani din Mihalț a fost reținut de polițiști și transportat la Penitenciarul din Aiud, unde va sta doi ani și 10 zile. Are de executat pedeapsă cu închisoarea pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Potrivit IPJ Alba, Poliţiştii Postului de Poliţie Mihalţ l-au identificat şi reţinut pe B.F., de 32 de ani, din Mihalţ, posesor al unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Aiud, la data de 12 mai a.c.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse privative de libertate de 2 ani şi 10 zile închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Condamnatul a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. El Barto

    duminică, 14.05.2017 at 14:29

    Păi ăsta e caz de închisoare? Trebuia să-i dea omului o amendă și eventual să-i suspende permisul pentru câteva luni, dosar penal și se învăța minte. Cum să-l închizi 2 ani pentru asta? Avea alte antecedente oare? Nu era la prima abatere? Pentru că dacă nu a avut nimic în trecut, judecătorul și-a pierdut mințile.

  2. Daniel Barna

    duminică, 14.05.2017 at 17:37

    Exagerat .se putea cu duspendare si eventual o amenda

  3. Bobo

    duminică, 14.05.2017 at 19:34

    Era mult mai simplu daca i anula permisu nu sa i ia dreptu la viata

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax