Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

După gratii, pentru conducere fără permis. Un bărbat de 40 de ani din Alba Iulia are de executat doi ani și trei luni de închisoare

Publicat

inchisoare Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Alba Iulia a fost reținut de polițiști și transportat la Penitenciarul din Aiud, unde va sta doi ani și trei luni. Are de executat pedeapsă cu închisoarea pentru conducere fără permis.

La data de 18 februarie, poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Alba al IPJ Alba l-au depistat şi reţinut pe C.M.S.,de 40 de ani, din Alba Iulia, care este posesorul unui mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, emis la data de 18 februarie, de Judecătoria Alba Iulia.

Bărbatul a fost condamnat la 2 ani şi 3 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Acesta a fost depus în Penitenciarul Aiud, pentru executarea pedepsei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. hjh

    vineri, 19.02.2016 at 14:06

    Iar cei care merg beti la volan si omoara oameni primesc cu suspendare…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax