Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

E oficial: FC Unirea și-a amânat reunirea lotului pe termen nelimitat. Șefii clubului, deranjați de problemele cu DNA

Publicat

Unirea Alba Iulia nu se va mai reuni luni, după cum era programat. Amânarea reluării antrenamentelor  nu vine pe fondul motivelor financiare. Șefii clubului albaiulian par deranjați de problemele cu DNA, iar, conform unor surse, echipa din Cetatea Marii Uniri ar putea să nu se mai înceapă pregătirea de iarnă.

Din nou probleme la FC Unirea. Echipa și-a amânat reunirea lotului, pentru o dată ce nu a fost stabilită încă. Președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu nu a dorit să dezvăluie mai multe detalii cu privire la acest lucru. ”Tot ce  pot să spun acum e că echipa nu se mai reunește luni. Nu știm când se va reuni lotul Unirii”, a declarat Mihai Dăscălescu.

Astfel că, dintr-o surpriză frumoasă a actualei ediții de campionat, Unirea se transformă din nou într-o echipă care se chinuie să supraviețuiască. Președintele ”alb-negrilor” a adăugat că amânarea reunirii  echipei nu vine pe fondul lipsei de fonduri financiare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cata

    vineri, 13.01.2012 at 17:27

    conducere de rahat

  2. ciupanezu

    vineri, 13.01.2012 at 23:58

    ca de fiecare an de cand au preluat echipa acesti ***** de conducatori nu se dezmint nici anul asta. pana unde poate ajunge incompetenta acestor carnati?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax