Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

E.ON a investitit 3 miloane lei in reabilitarea retelei de gaze din Alba

Publicat

E.ON Gaz Distribuţie a demarat în acest an, în judeţul Alba, mai multe proiecte pentru reabilitarea reţelei de distribuţie a gazelor naturale pe o lungime de peste 17 kilometri, valoarea totală a investiţiilor ajungând la aproape 3 milioane de lei se precizeaza intr-un comunicat transmis presei.

Două dintre aceste proiecte de investiţii au fost demarate în municipiul Ocna Mureş şi constau în înlocuirea de conducte şi branşamente în lungime de aproape 9 kilometri cu conducte şi branşamente noi din polietilenă, cu o rezistenţă şi durată de viaţă superioară. Proiectele vizează reabilitarea reţelei de distribuţie pe 10 străzi din oraş, şi anume str. George Coşbuc, Lacului, Grădinii, Râului, Unirii, Digului, Cuza-Vodă, Mihail Kogălniceanu, E. Varga şi str. Vadului. Valoarea totală a proiectelor de investiţii recent demarate este de aproximativ 1,3 milioane de lei.

Alte proiecte de investiţii pentru reabilitarea conductelor şi branşamentelor se derulează la acest moment în municipiul Aiud, unde se înlocuiesc conductele şi branşamentele de pe 5 străzi, in lungime de aproximativ 2,8 kilometri, precum şi în municipiile Alba Iulia şi Blaj. Valoarea totală a acestor proiecte aflate în execuţie este de circa 1,6 milioane de lei, lungimea totală a reţelei care va fi reabilitată fiind de circa 4 kilometri.

E.ON Gaz Distribuţie continuă astfel să investească în judeţul Alba, reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale fiind absolut necesară pentru stabilizarea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaze şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax