Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

E.ON anunţă: Acţiune de actualizare a indexului contoarelor de gaz, săptămâna viitoare

Publicat

E.ON derulează o campanie de  actualizare a indexului contoarelor de gaz la toţi clienţii din aria de activitate a companiei, în perioada 26-31 mai. Pentru ca procesul de citire a indexului contoarelor, implicit cel de facturare, să se desfăşoare fără disfuncţionalităţi, clienţii care au amplasate contoarele în interiorul proprietăţii sunt rugaţi să permită accesul angajaţilor E.ON. Procesul de citire a consumului de gaze naturale se efectuează în mod etapizat, la fiecare trei luni fiind încheiat un ciclu de citire pentru toţi consumatorii de gaze naturale.

Pentru a avea o imagine fidelă a cantităţilor de gaze vehiculate, respectiv intrate şi ieşite din sistemul de distribuţie a gazelor naturale, companiile E.ON vor efectua, timp de o săptămână, în perioada 26 mai-31 mai a.c., o campanie de actualizare a bazei de date prin citirea indexului contoarelor de gaze naturale la toţi clienţii săi.

Urmare a acestei campanii, care se va desfăşura cu personalul propriu al companiei, toate facturile din luna iunie emise de furnizor vor conţine o componentă de regularizare a consumului de gaze naturale.

Astfel, pentru clienţii care ar fi trebuit să primească în luna iunie facturi de autocitire/estimare, facturile emise vor avea, pe lângă componenta de autocitire/estimare, şi una de regularizare a consumului de gaze naturale, rezultată în urma verificării indexului de la la finele lunii mai. Pentru clienţii care ar fi trebuit să primească în luna iunie facturi de regularizare, facturile emise vor conţine doar componenta de regularizare.  Facturile din luna iunie vor fi însoţite de o scrisoare explicativă privind fiecare element component al facturii.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax