Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

E.On Gaz a finalizat lucrări de înlocuire şi extindere reţele. Alimentare cu gaz întreruptă, luni, pe mai multe străzi din Alba Iulia

Publicat

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe strada Munteniei din Alba Iulia. De asemenea, a fost terminată extinderea unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în vederea racordării de noi consumatori. Pentru cuplarea la sistem a noilor conducte, alimentarea cu gaz a fost întreruptă, luni,  timp de câteva ore, pe mai multe străzi din municipiul Alba Iulia.

E.ON Gaz Distribuţie SA a finalizat lucrări pentru înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe strada Munteniei din municipiul Alba Iulia, cu conducte noi de polietilenă, cu rezistenţă şi durabilitate crescute.

Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz a întrerupt, luni, distribuţia gazelor, începând cu ora 10.00, pe străzile Octavian Goga, Munteniei şi Lucian Blaga din municipiul Alba Iulia. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale a fost anunţată începând cu ora 14.00, fiind efectuată treptat, după finalizarea acestor lucrări.

De asemenea, a fost încheiată extinderea unui tronson din reţeaua de distribuţie a gazelor naturale în vederea racordării de noi consumatori. Pentru cuplarea noii conducte la sistemul de distribuţie, compania E.ON Gaz Distribuţie a fost nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale, luni, pe străzile A. Mureşanu, Florilor şi Muncitorilor din municipiu. Reluarea alimentării cu gaz pe aceste străzi s-a făcut, de asemenea, treptat, în jurul orei 15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax