Connect with us
Publicitate

Uncategorized

E WEEKEND în Alba: Muzică live cu Desperado, workshop de cocktail-uri și concert-expoziție. Vezi unde te poți distra

Publicat

După o săptămână în care abia ne-am mai văzut capul de treburi și obligații obositoare a venit timpul să ne destindem și să deschidem agenda la pagina de weekend. Ne mai desparte o zi de mult-așteptatul sfârșit de săptămână așa că haideți să vedem care sunt evenimentele din Alba pe care nu putem să le ratăm.

Vineri, 9 noiembrie

Vineri 9 Noiembrie, Club Stage,  alături de Liceul nr.4, te invită să iei parte la un super concert marca Matteo,unul dintre cei mai în vogă cântăreți la ora actuală. Petrecerea va fi populată de boboace încântătoare așa că nu uita să dai o raită prin clubul albaiulian.

După marea deschidere din urmă cu o săptămână, Goldies Pub, cel mai nou local 30+ din Alba Iulia, te invită la cele mai tari petreceri live. Vineri, nu puteți rata Cover Party-ul ce îi va aduce pe scenă pe membrii trupei Mix, pentru a încânta audiența cu cele mai noi hituri. Intrarea la eveniment este 20 de lei.

Tot vineri,9 Noiembrie, Iq Music & Live, clubul redeschis recent în incinta centrului comercial Alba Mall, vă invită să luați parte la evenimentul formației The Puzzles unde veți putea asculta melodii consacrate.

Habitat Galerie Bar Foaier, așteaptă petrecăreții sunt invitații la un party unde invitat special este Avirra. Despre Avirra știm că se laudă cu feedbackuri bune de la numeroși producători și dj din țară și străinătate. Cel mai mare scces la avut piesa Melted Acid care a ajuns să fie mixată de Rickie Hawtin. Intrarea este liberă.

Sâmbătă, 10 noiembrie

Centrul de Cultură “Augustin Bena” invită albaiulienii la cea de a V-a ediție a concertului-expoziție “Între două lumi”. Din programul evenimentului ce va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19.00 fac parte concertul de jazz standard susținut de formația Caffe Noir, dar și o inedită expoziție de pictură cu lucrări aparținând artiştilor Costel Bogatu, Dan Vifor Pichiu, Daniela Florescu Csiri, Dumitru Iepure, Ioan Maric, Ioana Raica, Iuliana Rusu, Maria Gosoiu, Dumitru Ștefănescu-Ștef, Tibi Balasz. Evenimentul va avea loc la Teatrul de Păpuși “Prichindel”, iar intrarea este liberă.

Iubitorii de muzică live nu vor putea rata petrecerea de sâmbătă din Goldies Pub când trupa Desperado va veni, cu tot cu cazan, pentru a oferi un concert excepțional pe ritmuri country-rock. Albaiulienii sunt așteptați să cânte și să se distreze pe melodii cunoscute precum La fel ca tata sau Promit că nu mai beau. Concertul va începe la ora 21.00 iar biletul de intrare costă 25 de lei.

Club Amnesia din Sebeș vă așteaptă la o nouă petrecere „I love 2 to party”. Primele 5 mese rezervate vor primi o șampanie gratis din partea organizatorilor.

„We will we will rock you!”, este numele petrecerii organizate sâmbătă de Club Allegria. Petrecăreții sunt așteptați pe ring cu cele mai tari hituri iar la pupitru se va afla DJ Radu.

Albaiulienii sunt invitați la un workshop ce va avea loc la Habitat în cadrul căruia vor fi învățați cum să creeze cocktailuri surprinzătoare și cum să facă magie cu un simplu shaker, de la barmani profesioniști. Fiecare participant va trebui să achite o taxă de 15 lei ce va include băuturile necesare pentru atelier. Workshopul va începe la ora 22.00.

Sâmbătă, 10 noiembrie, Club Stage prezintă în premieră la Alba Iulia hitul toamnei „Trumpet Lights” semnat AMI . De asemenea, unul dintre cel mai în vogă DJ al momentului și anume David Deejay,va mixa pentru tine cele mai fresh hituri de club.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Coco

    vineri, 09.11.2012 at 02:15

    Multe petreceri, putina lume petrecareata 🙂

    • vermaelen

      vineri, 09.11.2012 at 13:54

      da asa-i ai dreptate…dar oricum imi place cum in fiecare club vin cei mai „tari” si cei mai „consacrati” artisti si nici dreaq nu a auzit de ei..adica sa fim seriosi : Desperado, de care ne-am saturat, trupa puzzles astia cine mai sunt? sau trupa mix alti no-name, ca sa nu mai zic de workshopul de betivi de la habitaclu si marea artista AMI impreuna cu nestiutul david deejay..dar ii bine ca totusi se incearca ceva.vointa din partea cluburilor este acum numai sa ne simtim bine si cu masura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax