Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ecaterina Andronescu şi Rovana Plumb, invitate la Alba Iulia, la o dezbatere pe tema abandonului şcolar, organizată de PSD Alba

Publicat

Rovana Plumb şi Ecaterina Andronescu sunt aşteptate la Alba Iulia, în acest weekend, pentru a participa la un eveniment marca PSD Alba. Este vorba despre iniţiativa social-democraţilor din judeţ de a aduce în atenţia factorilor decizionali o problemă majoră cu care se confruntă în prezent sistemul educaţional din România şi anume abandonul şcolar.

Dezbaterea este intitulată „Abandonul şcolar, o fractură în procesul educaţional”, va avea loc în perioada 5-6 aprilie la Alba Iulia. Evenimentul a fost anunţat în cadrul unei conferinţe de presă a PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Corado Catano

    joi, 28.03.2013 at 22:45

    Rovana PLUMB sa se ocupe de poluareacancerigena de la Sebes.

  2. Calin

    vineri, 29.03.2013 at 16:15

    e o problema grava, insa doamna Plumb e la MEDIU, sa ii lase pe cei de la Invatamant sa isi faca treaba si sa si-o faca si dansa pe a ei, ca asteapta mii de oameni decizii din partea ministerului dansei si dansa nu face nimic!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax