Connect with us
Publicitate

BLAJ

Echipa CS Atomic Blaj, calificare la turneele semifinale de volei în toate competițiile naționale la care a luat startul

Publicat

Clubul Sportiv Atomic Blaj a reușit să se califice la turneele semifinale ale campionatelor naționale de volei la toate categoriile la care a avut înscrise echipe de fete, în sezonul 2022/2023.

Performera este echipa de minivolei Atomic Black, care și-a câștigat seria, la această categorie clubul blăjean având înscrise două echipe, potrivit Radio Blaj.

Prin calificarea în faza următoare cu echipele de minivolei, speranțe și cadete, clubul și-a îndeplinit obiectivele în acest sezon, afirmă președintele Clubului Sportiv Atomic Blaj, Dan Balu.

Dintre cele trei echipe care au obținut calificarea la turneele semifinale, se remarcă formația de minivolei fete Atomic Black, care a câștigat Seria J încă de la începutul anului.

În această competiție, Clubul Sportiv Atomic Blaj a avut înscrise două echipe, Atomic Black și Atomic Red, clubul din Blaj fiind unul dintre cele cinci cluburi din țară care au înscris câte două echipe, într-o competiție care a adunat la start peste 50 de formații de minivolei.

În grupa J, Atomic Red se află pe locul cinci, fiind devansată de Atomic Black, CSȘ Blaj, CSȘ Târnăveni și ACS Sport Total Alba Iulia.

În competiția de speranțe fete, Atomic Blaj ocupă locul doi în clasamentul Seriei K, după CSȘ Blaj, cele două echipe fiind la mare distanță de CS Torpi Târgu Mureș, CSȘ Târnăveni și ACS Sport Total Alba Iulia.

Ultimul turneu din această serie se va desfășura în weekendul următor, însă cele două echipe din Blaj nu mai pot rata calificarea la turneul semifinal.

Și în competiția de cadete, Atomic Blaj ocupă locul doi în Seria D, Categoria Perspectivă, după CS Kids Tâmpa 2015 Brașov, însă indiferent derezultatele din ultimele două etape, nu mai poate rata calificare în faza următoare a competiției. Din această grupă mai fac parte West Star Arad și ACS Bravol Brașov.

Foto: Radio Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 15.03.2023 at 20:07

    Vai ce mă bucur când văd că şi la nivelul ăsta se mai ocupă cineva de sport.Bravo antrenorilor, care sunt tot mai rari, cel puţin la noi în judeţ, şi vă urez mult succes în următoarea etapă. În Alba Iulia totul este submediocru, sau aproape că nu există.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax