Connect with us
Publicitate

SPORT

Echipa de fotbal de sală a ISU Alba participă la Campionatul European din Cehia

Publicat

isu

Echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba va participa în perioada 14-15 mai, la Campionatul European de Futsal ce va avea loc în localitatea Ostrava, Cehia.

Oamenii legii şi-au demonstrat abilităţile sportive, săptămâna trecută, respectiv în 26-29 aprilie, când s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a Campionatului de Fotbal de Sală „Cupa Asociatiei Sportive a Pompierilor din România”, găzduită de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

La competiţia care a avut loc în Sala Polivalentă din Târgu Mureş, au participat 8 echipe reprezentând inspectoratele pentru situaţii de urgenţă judeţene Alba, Bistriţa-Năsăud, Bucureşti, Bacău, Giurgiu, Harghita, Vâlcea şi Vrancea. În urma partidelor desfăşurate pe parcursul a trei zile, echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a obţinut locul I, fiind susţinută în meciul din finală de o inimoasă galerie. Locul II a fost obţinut de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bistriţa”, al judeţului Bistriţa-Năsăud, iar locul III de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dealu Spirii” al municipiului Bucureşti.

Premiul pentru cel mai bun portar al turneului a fost câştigat de plt. Rareş Gînscă, de la echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba. Dăruirea şi efortul jucătorilor au fost răsplătite de Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, cu premii ce au constat în diplome, cupe, medalii şi bani.

La competiţia ce va avea loc în Cehia, echipa Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă va fi reprezentată de lotul echipei ISU Alba, care va fi completat cu patru jucători de la inspectoratele judeţene pentru situaţii de urgenţă Bucureşti, Vâlcea şi Harghita.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax