Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipa de fotbal U18 a Colegiului Militar din Alba Iulia, calificată la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Publicat

Cu trei victorii din tot atâtea meciuri disputate, echipa de fotbal U18 a Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” s-a calificat la faza județeană a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.

Potrivit reprezentanților Colegiului Militar, în etapa locală a competiției, fotbaliștii antrenați de profesor Florin Grozav s-au impus în cu scorul de 1 – 0 în fața echipei Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia și cu 4 – 2 în fața echipei Liceului Teoretic Teiuș.

În etapa inter-locală, elevii colegiului militar au câștigat cu 4 – 2 partida disputată cu echipa Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni, victorie ce le-a adus calificarea în etapa județeană a ONSS, în care vor întâlni câștigătoarele celorlalte grupe.

„Motivația a fost cheia succesului pentru aceste victorii. Am abordat fiecare meci cu seriozitate și disciplină, dedicându-ne la maximum în timpul jocului. Suntem mândri de obținerea celor trei victorii și sunt sigur că vom continua la fel și în meciurile următoare”, a transmis căpitanul echipei U18, formată din sportivi din clasele a XI-a și a XII, elev sergent Alexandru Ilca.

Din echipa U18 fac parte jucătorii: elev sergent major Cosmin Precup, elevii sergent Alexandru Ilca, Ștefan Mocanu, David Nicoară și George Pletea și elevii caporal Mario Vale, Denis Șimonca, Robert Bloj, Raul Strîmbu, Tudor Hada, Ștefan Pripon și Luca Florea.

În aceeași competiție, echipa U16, formată din jucători din clasele a IX-a și a X-a a reușit două victorii în etapa locală, 4 – 0 cu Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” Alba Iulia și 7 – 0 cu Liceul Tehnologic „Alexandru Domșa” Alba Iulia, dar a pierdut în etapa inter-locală cu 2 – 3 în fața echipei Colegiului Național „Avram Iancu” Câmpeni.

Evoluția foarte bună a echipei, din care fac parte șase elevi din clasa a IX-a, garantează obținerea unor rezultate promițătoare pe viitor.

Din echipa U16 fac parte elevii fruntaș Vlad Almășan, Tudor Aștilean, Bogdan Hada, Nicolas Husea, Adrian Ionescu, Mihai Pășculeț, Tudor Răcășan, David Scrob și Marius Tudor și elevii Andrei Ardelean, Bogdan Erdei, Erik Kiss, Francesco Jipa, Ioan Cosma, Filip Farcaș.

sursa, foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax