Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipa de handbal a LPS Alba Iulia a obținut o performanță remarcabilă la etapa de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

Publicat

Echipa de handbal a Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia (LPS) a obținut o performanță remarcabilă în cadrul etapei de zonă a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS) desfășurată la Drobeta-Turnu Severin.

Cu o clasare pe locul II și un premiu individual pentru cel mai tehnic jucător, sportivul Martin Andrei, echipa noastră a demonstrat o abilitate remarcabilă pe teren.

”Competiția a fost intensă, cu 6 echipe din județele Timiș, Caras-Severin, Hunedoara, Alba, Arad și Mehedinți, dar echipa noastră s-a ridicat la nivelul concurenței.

Vrem să transmitem felicitări și mulțumiri doamnei profesor Nasaudean Gabriela și sportivilor care au luptat pe teren pentru reușita noastră: Popa David, Poa Silviu, Martin Andrei, Moldovan Andrei, Filipescu Bogdan, Cioban Robert, Man Ioan, Scrobota Daniele, Nasaudean Mihai, Munta Alin, Popescu Robert, Baicu Ciprian.

Suntem mândri de voi și de realizarea voastră.

Continuați să ne inspirați cu abilitățile și performanțele voastre de excepție!” au transmos reprezentanții instituției de învățământ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 23.04.2023 at 17:58

    Bravo băieţi !! Şi eu care credeam că la acest nivel în Alba Iulia nu avem nici o echipă care să fie cât de cât competitivă. Puteaţi să daţi şi rezultatele obţinute cu celelalte echipe.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax