Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Echipa de robotică Xeo Academy Alba Iulia s-a calificat la etapa națională First Lego League Challenge

Publicat

Echipa de robotică Xeo Academy a câștigat două premii la etapa regională de la Cluj a competiției First Lego League Challenge și s-a calificat la etapa națională.

Echipa Xeo Academy, formată din elevi ai Colegiului Național “Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia a participat, în perioada 13-20 martie, la etapa regională a competiției First Lego League Challenge, care s-a desfășurat online.

Membrii echipei, elevi de clasa a IX-a de la Colegiul Național “Horea, Cloșca și Crișan” au reușit o performanță incredibilă de care și ei sunt foarte mândri și bucuroși, câștigând două premii:

  • Locul I pentru performanța Robotului
  • Premiul pentru inovare

Astfel, s-au calificat la etapa națională. Au primit rezultatele plini de emoție, însă și cu foarte multă încredere în ei.

“După multe luni de muncă intensă și multe momente grele care ne-au pus la încercare, a fost foarte plăcut să vedem cum totul ne este recompensat. În momentul în care ne-am văzut numele pe ecran, drept câștigători, mai ales în cazul Premiului pentru inovare, nu ne venea să credem.

Considerăm că, în viața fiecăruia dintre noi, această competiție a jucat un rol foarte important, căci în cadrul ei am învățat să lucrăm în echipă, să ne maturizăm, să creștem din foarte multe puncte de vedere și să devenim cea mai bună versiune a noastră. Suntem foarte mândri de rezultatele obținute în urma probelor de robotică, inovare și valori fundamentale și așteptăm cu nerăbdare naționala”, au declarat membrii echipei.

Etapa națională care va avea loc pe 10 aprilie. First Lego League Challenge este o competiție organizată în fiecare an de către Asociația Creștem.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax