Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipa-fanion a județului Alba în pragul unui faliment dramatic: Marți, clubul de fotbal Unirea Alba Iulia și-ar putea închide porțile

Publicat

Drama clubului Unirea Alba Iulia atinge cote maxime. Președintele Mihai Dăscălescu ne-a dezvăluit că nu este exclus ca echipa fondată în anul 1924 să se desființeze chiar săptămâna următoare.

Fotbaliștii sunt neplătiți de trei luni, iar staff-ul tehnic nu și-a luat drepturile bănești dinainte de această perioadă. Astfel, cei care se ocupă de destinul clubului au mărturisit că nu ar fi exclus ca echipa să se destrame săptămâna viitoare. Citește pe Sport.Alba24 un amplu articol despre falimentul echipei fanion a județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. albanezul

    duminică, 14.10.2012 at 16:53

    Pe cine mai mira asta? Era de asteptat…intr-un oras in care cei putini care mai ajung la stadion merg la pauza,pai cum sa risipeasca cei 5lei pe bilet!? De sustinerea autoritatilor sau a asa-zisilor afaceristi locali nu are rosat sa vorbim deloc,nu merita efortul! Fotbal ne trebuie noua acum?Da,chiar..de ce fotbal,baschet,parc adevarat,cu pomi si altele,etc etc..mai bine nimic,betoane si pavaje!

  2. sasu

    duminică, 14.10.2012 at 22:49

    faceti ba ceva pentru echipa fanion a orasului ca nu merita o asa soarta :|:(..chiar imi pare rau desi Unirea nu a fost o echipa de top din romania

  3. creanta

    luni, 15.10.2012 at 09:41

    Sa fie trasi la raspundere vinovatii…sa-l ascultam pe mincinosul ”D-nul Lupu Nicolae”….cu staff-ul lui din restaurante, unde s-au dus banii …RUSINE!!!!

  4. chevron

    luni, 15.10.2012 at 11:24

    o veste buna in sfarsit

    • albanezul

      marți, 16.10.2012 at 11:38

      Veste buna?! Ti-ai ales prost momentul sa fi ironic,dupa nik nu stiu ce esti,femeie sau barbat…eu sper sa fi la fel de bucuros(a) si cand o sa se inchida de tot bazinul olimpic,strandul,pe cetatea celebra o sa fie pusa taxa la intrare,etc!

    • puma

      marți, 16.10.2012 at 16:26

      supeeeeeeeeeeeeeeeeer tare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax