Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Școlar Blaj a obținut locul 6 obținut la turneul final al Campionatului Național U15

Publicat

Echipa feminină de volei a Clubului Sportiv Școlar Blaj a obținut locul 6 obținut la turneul final al Campionatului Național U15.

Evenimentul s-a desfășurat în perioada 29 mai – 2 iunie 2024, la Câmpulung Muscel.

Primarul din Blaj le-a transmis felicitări antrenorului Dan Moldovan și componentelor echipei feminine de volei speranțe a CSȘ Blaj: Iulia Cornea, Cătălina Tuluș, Dunia Tuluș, Georgiana Moșneag, Sofia Zudor, Alecsandra Ignat, Andra Gâncu, Teodora Nicoară, Sara Kalanyos, Dariana Pintea, Anastasia Macarie și Maya Săcăleanu.

”Este o performanță deosebită clasarea între primele 6 echipe din țară, care se înscrie în parcursul ascendent din acest an al echipelor de volei juvenil din Blaj!

Felicitări tuturor echipelor juvenile de volei din Blaj, fete și băieți, cărora le doresc ca în sezonul viitor să-și îndeplinească toate obiectivele!

Voleiul blăjean are viitor!

Din cauza rigorilor impuse de legislația electorală, dar și din respect pentru blăjeni, pentru că ne aflam pe ultima sută de metri a campaniei electorale, am evitat să scriu despre acest eveniment în perioada în care s-a desfășurat. Dar performanța rămâne performanță și trebuie consemnată…mai bine mai târziu decât niciodată!”, a transmis Valentin Rotar pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 12.06.2024 at 20:26

    Bravo lor !! Am văzut meciurile blăjencelor aproape toate şi nu au fost mai prejos decăt de primele trei. Unde e pasiune sunt şi rezultate, indiferent unde te-ai afla în Romania.Ca dovadă ,câştigătoarea competiţiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax