Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipa Florea Grup, medalie de bronz la competiția de minifotbal destinată companiilor, Euro Business Cup, din Antalya

Publicat

Rezultate excelente pentru echipa Florea Grup din Alba Iulia, la competiția de minifotbal Euro Business Cup din Antalya. Echipa a câștigat medalia de bronz.

”Podium sută la sută românesc și la EURO Business Cup în Antalya.

Meciul pentru cupă, Florea Grup Alba – Starz League (Anglia), 1-1 (4-3 după lovituri de la 7 metri).

Felicitări din plin pentru Florea Grup, echipă care are parte de un an excelent, medalie de bronz la competiția europeană pentru Firme și Instituții, după locul 4, ocupat la Campionatul Național din vară de la Deva”, este mesajul Federației Române de Minifotbal.

”Medalie de bronz pentru ai noștri. O finală mică pe care cei care au trăit-o nu o vor uita niciodată!”, este și mesajul Florea Grup.

Competiția din Antalya

Euro Business Cup, competiția de minifotbal destinată companiilor, a fost organizată în perioada 19-23 octombrie în Antalya, Turcia. În cursa pentru câștigarea cupei s-au calificat 22 de echipe Europa, una dintre ele fiind cea a companiei Florea Grup. Competiția este sub egida EMF (European Minifootball Federation).

Competiția a reunit echipe din 9 țări, fiecare dintre ele având câte 6 jucători pe teren. Meciurile s-au jucat pe gazon, dimensiunile terenului fiind de 46 x 26 m. Fiecare grupă a avut câte 4 echipe, partidele fiind jucate în câte două reprize de câte 20 de minute.

Florea Grup s-a calificat la această competiție alături de alte 3 echipe din România, primele clasate la Campionatul Național al Firmelor și Instituțiilor din România, desfășurat la Deva, în perioada 24-26 iunie 2022.

Echipa Florea Grup:

  • Barna Petru Ovidiu (nr. 1)
  • Uta Andrei Cătălin (nr. 4)
  • Florea Cristian (nr. 7)
  • Tripsa Robert Ioan (nr. 8)
  • Trifa Andrei (nr. 9)
  • Florea Marcel (nr. 10)
  • Florea David (nr. 11)
  • Brânză Ciprian (nr.13)
  • Florea Andrei (nr. 22)
  • Onaca Adrian (nr. 44).

Echipa de minifotbal a companiei Florea Grup a fost înființată pentru a răspunde pasiunii pentru fotbal a membrilor ei, iar de-a lungul timpului a câștigat multiple competiții la nivel local și regional. Este a doua participare a echipei din Alba Iulia la Euro Business Cup, prima fiind în 2019, când Florea Grup a obținut cel mai bun rezultat al unei echipe românești la această competiție. Mai mult, un membru al echipei, Ciprian Brânză, a fost desemnat atunci ca cel mai bun jucător al turneului, înscriind 10 goluri în 4 meciuri.

Florea Grup a investit mereu în promovarea sportului. Alături de fotbal, compania organizează anual o competiție de volei pe plajă și tenis, sponsorizând totodată competiții de alergare, ciclism și șah.

foto: Facebook/ Federația Română de Minifotbal

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ,pilu

    duminică, 23.10.2022 at 11:33

    Bravo echipă ! Cine ştie, poate vor apărea la acest stil de fotbal, noii fraţi Nunweiller.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax