Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Echipa ”La Boltă” din Alba Iulia, campioană regională la minifotbal. Va juca în Campionatul Național și în cel European

Publicat

minifotbal

Echipa ”La Bolta Alba Iulia” a câștigat Campionatul Regional de Minifotbal desfășurat în Cluj. Miza turneului a fost calificarea la Campionatul Național de la Oradea din iulie 2019 și la EMF Eurocup, care se va organiza în Bosnia și Herțegovina sau în Croația, în toamna anului 2019.

Turneul s-a desfășurat timp de trei zile și a reunit cele mai bune echipe de minifotbal, afiliate la Federația Română de Minifotbal din această regiune a țării.

Din campionatul Fair Play Alba Iulia au participat la competiția de la Cluj trei echipe: ”Lin & Ema”, ”MG Rekord”, și ”La Bolta.” Toate cele trei echipe au reușit să treacă de faza grupelor.

minifotbal 2

 

 

Mai mult, într-un meci din cadrul campionatului, două echipe din Alba Iulia, rivale de altfel, ”La Bolta” și ”MG Rekord” s-au întâlnit, iar victoria a aparținut jucătorilor echipei La Boltă, cu un scor de 6-2.

Finala campionatului a fost una de foc, în care echipa albaiulienilor ”La Boltă” i-a întâlnit pe arădenii de la ”Sistema Arad”. După ce au condus cu 2 goluri marcate în prima repriză, albaiulienii au fost egalați în repriza a doua. Ultimul minut de prelungire a adus și victoria, cu un gol marcat de către Alexandru Lacatus.

Prin victoria de la Cluj, albaiulienii vor participa la Campionatul Național de la Oradea și la cel European din toamna anului 2019.

 

Componenții echipei La Bolta Alba Iulia: Pojar Octavian, Grozav Ioan Valer, Haiduc Claudiu Silviu, Lacatus Ioan Adrian, Lacatus Alexandru, Rajnita Gheorghe Lucian, Dragan Valentin, Trifa Andrei, Galdean Marcel Beniamin și Galdean Marian.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax