Connect with us
Publicitate

SPORT

Echipa Naţională de Alergare Montană a luat aurul, în Serbia. Din lot a făcut parte şi atleta albaiuliancă Alina Boholțan

Publicat

Naționala României de Alergare Montană a cucerit aurul, duminică, la Campionatul Balcanic din Serbia. Echipa României a reușit clasarea pe prima treaptă a podiumului, însă din păcate albaiulianca Alina Boholțan nu a fost în măsură să aducă puncte în urma cursei de 8 kilometri.

Sportiva a obţinut un timp de 40:57 de minute și locul 9. ”A fost greu, nu m-am simțit în largul meu, mă simt puțin obosită, că am licența. Ar trebui să mă concentrez mai bine pe antrenamente. Sunt fericită că am luat aurul, dar eu nu am avut o mare contribuție la aur”, a declarat Alina Boholțan, atletă CS Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă nu a reușit să aducă puncte, sportiva legitimată la CS Unirea și CS Universitatea Alba Iulia a contribuit și ea la urcarea pe primul loc al echipei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax