Connect with us
Publicitate

BLAJ

Echipa RUBIX Blaj s-a calificat la etapa națională de robotică First Tech Challenge România

Publicat

RUBIX, echipa de robotică a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj, s-a calificat la etapa națională de robotică First Tech Challenge România.

RUBIX Blaj a obținut locul trei la cea mai importantă categorie de premii, Inspire Award, la competiția națională de robotică First Tech Challenge România – Turneul Ligii #2, care a avut loc în perioada 8-11 februarie, la Cluj-Napoca.

La turneul de la Cluj-Napoca au participat 38 de echipe din Transilvania, doar 14 dintre acestea obținând calificarea. Între acestea se află și echipa RUBIX #17844 – RO104, echipa de robotică a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” din Blaj. Etapa națională a competiției se va desfășura la Iași, în perioada 22 – 24 martie, scrie radioblaj.ro.

„La etapa regională am avut trei zile pline de entuziasm și de fericire, fiind mândri de parcursul nostru din acest sezon și demonstrând că munca și implicarea aduc în final succesul mult așteptat! Interviurile cu jurații au fost de succes, reușind să îi impresionăm cu robotul nostru, evenimentele organizate excepțional și cu atitudinea noastră în raport cu competiția și cu echipele adversare, confirmarea acestui fapt fiind premiul INSPIRE obținut.

Acest premiu se acordă echipei care inspiră cu adevărat valorile First, fiind un ambasador al acestei competiții în comunitatea locală şi nu numai, care deține un robot bine construit şi cu un design inovativ, un portofoliu tehnic de înaltă calitate, interviuri cu alură profesională şi degajată, dar şi membri cu o atitudine pozitivă, toți membrii echipei contribuind la succesul acesteia. Echipa care obține premiul Inspire este un concurent puternic pentru toate celelalte premii ale competiției.

Standul echipei RUBIX a fost foarte căutat și frecventat pe parcursul competiției. S-au jucat multe meciuri de șah, piesele acestuia fiind printate la imprimanta 3D și având forma pieselor inspirată din tematica sezonului, jocuri interactive care pun la încercare gândirea logică și dexteritatea, poșta RUBIX, ediția de Valentine’s Day, materiale promoționale create special pentru eveniment, dulciuri și altele.

Mulțumim tuturor celor care ne-au susținut, mentorilor, sponsorilor, sponsorului nostru principal Star Assembly Sebeș, dar şi conducerii colegiului.

Etapa națională se va desfășura în perioada 22-24 martie, iar echipa este pregătită să facă eforturi considerabile până atunci pentru a se prezenta exemplar la Iași”, se arată în comunicatul emis de echipa RUBIX.

Componența echipei RUBIX Blaj:

  • Emanuel Todea (liderul echipei);
  • Alex Aldea;
  • Tudor Corbean;
  • George Biriș;
  • Elizabeth-Mary Comandaşu-Soare;
  • Alin Oniga;
  • Cristi Bogdan;
  • Maia Iancu;
  • Anamaria Costea;
  • George Oniga;
  • Bogdan Oargă;
  • Bianca Pripon;
  • Paul Birilă.

Mentori: prof. Romanța Ghiță, prof. Alexandra Boboia-Băcilă, prof. Ioan Ghiță.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax