Connect with us
Publicitate

ABRUD

Echipajul SVSU Abrud, locul 1 la concursul serviciilor voluntare pentru situații de urgență, etapa județeană

Publicat

Echipajul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Abrud a ocupat locul 1 la concursul serviciilor voluntare pentru situații de urgență, etapă județeană. Concursul a avut loc vineri, 10 iunie.

”Ne mândrim cu o echipă de elită, care s-a consolidat pe parcursul acestui an, la inițiativa acestor tineri voluntari, care s-au pregătit, s-au antrenat și au devenit o echipă în adevăratul sens al cuvântului în scurt timp! Mult succes în continuare!”, a transmis, pe Facebook, viceprimarul orașului Abrud, Sergiu Simina.

Serviciul Voluntar pentru Situație de Urgență Abrud (pompierii voluntari) au fost premiați la începutul anului de autoritățile locale, pentru modul în care au intevenit la incendiul din 26 ianuarie, la centrul de vârstnici din localitate.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, datorită intervenției prompte, voluntarii din Abrud au reușit  atunci împiedicarea producerea unui dezastru de proporții.

sursa foto: Facebook (Sergiu Simina)

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax