Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Echipamente IT de ultimă generație, pentru elevii și cadrele didactice de la Liceul Teoretic din Teiuș

Publicat

În continuarea eforturilor depuse de administrația locală din orașul Teiuș pentru modernizarea școlii teiușene s-a semnat de către reprezentanții Liceului Teoretic Teiuș, în calitate de ordonator terțiar de credite, un contract amplu, demarat prin Programul POC – Autoritatea pentru Digitalizarea României prin Organism Intermediar, în valoare de 1.532.499,6 lei având ca obiect „Asigurarea accesului elevilor Liceului Teoretic Teiuș la procesul de învățare online, prin furnizarea tabletelor școlare și a altor echipamente IT, pentru activitățile didactice.

Astfel, elevii și cadrele didactice vor beneficia de echipamente IT de prima generație pentru desfășurarea în bune condiții a procesului de învățământ.

Tablete, laptopuri, table interactive, routere wireless, tablete infografice, videoproiectoare, sisteme all in one, camere web videoconferință, sunt câteva din echipamentele IT, care vor îmbunătăți sistemul didactic al școlii teiușene, grație proiectelor europene câștigate de administrația locală din Teiuș, într-un amplu proces de reabilitare și modernizare.

„Avem încredere în școala noastră, în elevi, cadre didactice și părinți și suntem convinși că rezultatele acestor investiții masive se vor vedea în curând”, au transmis reprezentanții Primăriei Teiuș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax