Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Echipamente medicale pentru dotarea Secției de Maternitate și Pediatrie a Spitalului din Cugir. Investiție de peste 190.000 de lei

Publicat

Spitalul Orășenesc din Cugir cumpără echipamente medicale pentru dotarea clădirii Secției de Maternitate și Pediatrie. Valoarea investiției se ridică la peste 190.000 de lei. 

Spitalul Orășenesc din Cugir a lansat, la sfârșitul lunii februarie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de echipamente medicale.

Valoarea totală estimată este de 197.484,42 de lei, fără TVA.

Potrivit caietului de sarcini, la momentul actual, clădirea Maternitate – Pediatrie unde urmează a fi amplasate echipamentele medicale se află în reabilitare și modernizare.

Se propune achiziția următoarelor echipamente:

  • aparat anestezie cu monitor inclus – 1 buc.
  • lampă examinare reflector cu picior – 1 buc.
  • sistem reanimare – 1 buc.
  • incubator transport detașabil – 1 buc.

Spitalul Orășenesc Cugir este o instituție medicală construită cu aproximativ 66 de ani în urmă și este organizată pe o gamă largă de specialități, asigurând servicii medicale la circa 25.000 de locuitori. Spitalul are 147 paturi spitalizare continuă plus 3 paturi spitalizare de zi, asigurând servicii medicale pentru orașul Cugir și 7 localități componente.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă ce reunește 193 de angajați, dintre care 32 sunt medici cu specializare în ramurile medicale de bază: medicină internă, pneumologie, pediatrie, chirurgie, obstetrică și ginecologie, dermatovenerologie, reabilitare medicală, infecțioase, cardiologie, anestezie și terapie intensivă, servicii paraclinice, oftalmologie, etc.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax