Connect with us
Publicitate

CUGIR

Echipamente și mobilier pentru dotarea pavilionului „Maternitate și Pediatrie” din cadrul Spitalului Cugir. Licitație, în SEAP

Publicat

Spitalul orășenesc din Cugir cumpără echipamente medicale și mobilier pentru dotarea saloanelor și cabinetelor medicale din cadrul pavilionului „Maternitate și Pediatrie”. 

Spitalul orășenesc din Cugir a lansat miercuri, 15 iunie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru achiziția de dotări pentru clădirea Maternitate și Pediatrie.

Valoarea totală este estimată la 297.870 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, Spitalul orășenesc din Cugir este o instituție medicală construită cu aproximativ 68 de ani în urmă și este organizată pe o gamă largă de specialități, asigurând servicii medicale la circa 25.000 de locuitori.

Spitalul are 147 de paturi spitalizare continuă și 3 paturi spitalizare zi, asigurând servicii medicale pentru orașul Cugir și un număr de 7 localități componente.

Serviciile medicale sunt asigurate de o echipă ce reunește 189 de angajați, din care 32 sunt medici cu specializare în ramurile medicale de bază: medicină internă, pneumologie, pediatrie, chirurgie, obstetrică-ginecologie, dermato-venerologie, reabilitare medicală, infecțioase, cardiologie, anestezie și terapie intensivă, servicii paraclinice, oftalmologie, neurologie, etc.

Contractul de achiziție pentru furnizarea de dotări pentru clădirea „Maternitate și Pediatrie” este împărțit pe patru loturi:

  1. dotări mobilier saloane
  2. dotări mobilier cabinete
  3. măsuțe și cărucioare
  4. dotări mobilier loc joacă copii

Potrivit documentației, odată cu realizarea măsurilor de dotare a pavilionului Maternitate și Pediatrie, instituția va putea funcționa conform normelor și legislației în vigoare.

foto, arhivă, Facebook – Spitalul Orășenesc Cugir

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax