Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Echipe ISU din Alba Iulia caută un bărbat dispărut în apele râului Mureş, la Sântimbru

Publicat

Un nou caz de înec în râul Mureş a fost semnalat duminică seara, de data aceasta pe raza localităţii Sântimbru. Echipe formate din forţe ISU din Alba Iulia şi poliţişti intervin pentru căutarea unui bărbat care a dispărut în apă.

UPDATE: Din primele informaţii, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani, care a intrat în apa râului şi nu a mai ieşit. Persoane care l-au văzut intrând în apă au sunat la 112. Incidentul s-a petrecut în zona Sântimbru – Fabrică.

Reamintim că o situaţie similară s-a petrecut pe raza judeţului Alba, săptămâna trecută, la Războieni. Doi copii minori s-au înecat în râul Mureş. Corpul neînsufleţit al unuia dintre ei a fost găsit duminică, plutind pe apă. Citiţi AICI mai multe detalii.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, “la data de 14.07.2013, ora 18.35, poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi prin numărul unic de urgenţă 112 de către o femeie de 31 ani, din Teiuş, cu privire la faptul că în aval de balastiera situată pe raza comunei  Sîntimbru, în râul Mureş, s-a înecat o persoana de sex bărbătesc. Deplasaţi de urgenţă la faţa locului, poliţiştii au stabilit că I.M., de 44 ani, din Galda de Jos a intrat, în jurul orei 18.00, în apele râului Mureş şi nu a mai fost văzut ieşind din apă.

Imediat au fost constituite echipe complexe de căutare, formate din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi  lucrători din cadrul Detaşamentului de Pompieri Alba, până în momentul de faţă, nefiind  identificat cadavrul persoanei în cauză.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax