Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Economistul Marius Zinca din Alba Iulia, numit secretar de stat la Ministerul Finanțelor. Decizia, publicată în Monitorul Oficial

Publicat

Economistul Marius Zinca din Alba Iulia a fost numit în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor. 

Decizia pentru numirea lui Marius Zinca în funcția de secretar de stat la Ministerul Finanțelor a fost emisă de prim-ministrul Marcel Ciolacu pe 19 ianuarie. Documentul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Marius Zinca a ocupat funcția de secretar general al ANAF din luna iulie 2022, printre responsabilități numărându-se coordonarea activităților aparatului tehnic și administrativ al ANAF.

În perioada 2021 – 2022 a ocupat posturile de secretar general și secretar general adjunct în cadrul Ministerului Finanțelor și inspector superior în cadrul ANAF – Direția Generală Antifrauă Fiscală.

Marius Zinca a mai fost subprefect de Alba în perioada septembrie 2016 – martie 2017.

În perioada ianuarie 2011 – iulie 2012 a fost șeful Direcției Generale a Finanțelor Publice Alba. De asemenea, timp de 6 luni, până în ianuarie 2013, a fost șef al Vămii Alba. După reorganizarea ANAF, a lucrat în cadrul compartimentului din Alba al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice.

Acesta este din Alba Iulia, a absolvit Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, a urmat Universitatea de Drept din Oradea și are un master în Marketing, Audit și Expertiză Contabilă la Universitatea „Vasile Goldiș” din Arad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 20.01.2024 at 17:11

    După studii ioc meserie, dar acolo trebuie ocupat doar postul, nu altceva, ca şi vestitul Clepan, total în afara jocului. C-aşa-i la ei,numai neica nimeni, că altceva nu au.

  2. Mircea

    sâmbătă, 20.01.2024 at 20:56

    Cu 35 de ani in urma studiile individului se numeau NECHEZOL adica fals cu gust de nimic.Intrebarea este ce o stii de finante ?Raspunsul -NIMIC

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax