Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

ECool 2014: Cele mai votate 15 costume la ediția de anul acesta a Green Fashion Show

Publicat

Cea mai tare paradă de modă neconvențională din România,  Green Fashion Show, a avut loc și anul acesta la Alba Iulia. Tinerii talentați și creativi de la liceele din Alba s-au pregătit intens și au adus pe scenă în jur de 100 de ținute inedite și ECO. Pe lângă premiile câștigate în timpul concursului alte 15 premii au fost acordate celor mai votate costume.

Anul acesta, pe scena ALEA Green Fashion Show au urcat 24 de echipe din Alba Iulia, Cîmpeni, Abrud, Cugir, Ocna Mureș, Baia de Arieș, Aiud, Blaj, Sebeș și Zlatna. Fiecare a încercat să aducă o idee originală, prin care să impresioneze și să primească aprecierea și votul juriului.

Marii câștigători ai ediției 2014 sunt echipele Teen Fun Spirit, 3R Fans, Fashion Time și Aqua Magic, care au câștigat câte o eco excursie. Alte 10 premii au fost acordate pentru prestația scenică și pentru desingn.

Pe lângă acesta toate costumele au intrat într-un concurs pe pagina de facebook a ALEA Green Fasion Show. În urma voturilor 15 costume de la echipele, 3R Fans, Divas de Dans, Fashion Cuture, The Royal Famyli, We talk about ECO, Low Gravity și Animaj au reușit să adune cele mai multe like-uri și să câștige câte un bilet de intrare la Blaj aLive.

Vă prezentăm cele mai votate costume. Galeria foto de la Alea Green Fashion Show poate fi văzută pe pagina de facebook Alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax