Connect with us
Publicitate

LIFESTYLE

Ecoul imaginaţiei: Laurenţiu Galdău transpune fascinaţia pentru desen în creaţii vestimentare

Publicat

Se numește Laurențiu Galdău și este elev în clasa a XII-a, profilul Filologie- bilingv Engleză la Colegiul Național ,,Avram Iancu’’ din Câmpeni. Dintotdeauna, Laurențiu a fost fascinat de desen și încă din copilărie reușea să dea un strop de viață unor fragmente de imaginație care deveneau creații originale.

Trecând încetul cu încetul de la desen naiv la portrete realistice și chiar creații vestimentare, acest tânăr talentat își dorește cu ardoare ca în viitor să aibă propria expoziție, prin care să demonstreze că desenul e precum natura, când apune soarele devine fantastică și plină de mister.

În cadrul Festivalului Green Fashion Show ce a avut loc la Alba Iulia, Laurențiu a fost coordonatorul echipei care a ocupat locul I, el fiind creatorul unei rochii care a fost întâmpinată de public cu un ropot de aplauze și entuziasm. Laurențiu a afirmat că: „A crea nu înseamnă doar a transpune ceea ce simți prin frumos, ci înseamnă foarte multă muncă. De multe ori am renunțat la nevoia de a mânca sau de a dormi, în favoarea finalizării unei creații. Pe viitor, îmi doresc să continui studiile în domeniul artelor, cu dorinţa acerbă de a arăta și celorlalți lumea de dincolo de ochii mei.”

Orice persoană are un ideal. Idealul acestui tânăr este acela de a ajunge un artist celebru, pentru a arăta lumii întregi ce înseamnă a exprima stări de spirit și sentimente în lumea desenului.

Mădălina TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax