Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ediția a cincea a Serbărilor Zăpezii de la Domeniul Schiabil Şureanu, AMÂNATĂ, din cauza condițiilor meteo nefavorabile

Publicat

12742388_1119368711420675_1511654883359285551_n Serbările Zăpezii la Domeniul Schiabil Șureanu, care în acest an au ajuns la ediţia a cincea, au fost amânate. Evenimentul trebuia să aibă loc în weekend, însă condițiile meteo și a temperaturile ridicate au pus „beţe în roate” organizatorilor.

Oamenii care și-au făcut planuri să își petreacă weekendul la Șureanu pentru a participa la Serbărie Zăpezii vor fi puțin dezamăgiți să afle că evenimentul s-a amânat. Anunțul a fost făcut de cei care se ocupă de imaginea Domeniului Schiabil.

„Dragi prieteni, trebuie să vă anunțăm cu părere de rău că suntem nevoiți să amânăm ediția a cincea a Serbărilor Zăpezii din cauza condițiilor meteo nefavorabile. La munte ninge acum, însă nu am vrea să avem cu toții parte de o surpriză neplăcută. Vă mulțumim pentru înțelegere. Sperăm totuși că iarna nu ne va părăsi atât de curând la munte”, este mesajul de pe site-ul oficial al Domeniului Schiabil.

Iniţial, organizatorii anunţaseră evenimentul pentru weekendul 26-28 februarie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax