Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Eduard Norbert, șoferul din Alba care a ucis trei tineri într-un grav accident rutier pe DN 1 a fost ARESTAT PREVENTIV

Publicat

Palko Eduard Norbert, șoferul de 19 ani din Alba, care s-a urcat beat la volan și a spulberat trei tineri care mergeau pe DN1, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Duminică seara, 27 august, magistrații Judecătoriei Alba Iulia au admis cererea procurorilor iar tânărul va sta următoarele 30 de zile în arestul IPJ Alba.

Acesta a fost arestat preventiv sub acuzațiile de conducere sub influența alcoolului și ucidere din culpă.  Eduard a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Șoferul care a spulberat trei tineri, arestat preventiv. Soluția pe scurt

Soluția, pe scurt, dată de magistrați: În baza art. 226 alin. (1) Cod procedură penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

În baza art. 226 alin. (2) raportat la art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PALKO EDUARD-NORBERT, …, pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 1 C.pen. și ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1, 2 și 3 C.pen., cu aplic. art. 38 alin. 2 C.pen., pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27.08.2023 şi până la data de 25.09.2023, inclusiv.

În baza art. 230 alin. 1, 2, 3 şi 4 C.proc.pen., dispune emiterea, de îndată, faţă de inculpat a mandatului de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 27.08.2023 şi până la data de 25.09.2023, inclusiv.

Respinge ca neîntemeiată cererea formulată de inculpatul PALKO EDUARD-NORBERT, prin apărător, privind luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu sau a controlului judiciar.

În baza art.275 alin. (3) C.proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. În baza art. 275 alin. 6 C.pr.pen. raportat la art. 5 alin. 1 lit. k) şi alin. 3 din Protocolul privind stabilirea onorariilor cuvenite avocaţilor pentru furnizarea serviciilor de asistență juridică în materie penală (…) încheiat între Ministerul Justiţiei, Ministerul Public şi Uniunea Naţională a Barourilor din România, suma de 680 lei, reprezentând onorariul apărătorului desemnat din oficiu pentru inculpat – av. P**** E**** P****, rămâne în sarcina statului şi urmează a fi avansată din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Alba.

Cu drept de contestaţie, în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 27.08.2023, ora 21:30.

Citește și VIDEO: Trei tineri UCIȘI de un șofer beat, pe DN 1, la Sântimbru într-un GRAV ACCIDENT RUTIER. Șoferul are 19 ani

Reamintim că Eduard a provocat un accident rutier în care trei tineri și-au pierdut viața. Este vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani.

La testarea cu etilotestul a rezultat valoarea de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Vezi și FOTO VIDEO: IMAGINI de la locul tragediei din Alba unde trei tineri au fost UCIȘI de un șofer beat, într-un GRAV ACCIDENT RUTIER

Mai exact, victimele acestuia sunt Bogdan Stinea un tânăr de 17 ani, Patrick Adrian un tânăr de 25 de ani, și Daniel Doru un tânăr de 18 ani, toți din Sântimbru Fabrică.

Vezi și VIDEO: Primele imagini filmate imediat după tragedia din Alba, unde trei tineri au fost uciși de un șofer beat. ATENȚIE CONȚINUT SENSIBIL

Accidentul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.30. Cei trei tineri făceau parte dintr-un grup de 6 persoane, grup care se deplasa pe marginea drumului către benzinăria din Sântimbru.

Citește și VIDEO Cine sunt cei trei tineri uciși de un șofer beat în accidentul rutier din Alba. Ce spun familiile victimelor despre tragedie

Cei trei au fost spulberați sub ochii prietenilor lor. Pe șosea au rămas bucăți din corpurile victimelor. Imaginile carnagiului de la Sântimbru sunt șocante.

Unuia dintre tineri i-au fost retezate picioarele de la genunchi în jos, iar bucăți din corpurile victimelor au fost împrăștiate pe o suprafață de zeci de metri. Polițiștii de la criminalistică au avut nevoie de câteva ore pentru a putea aduna bucăți din corpurile victimelor, împrăștiate pe drum și pe câmpul de pe marginea șoselei.

Citește și FOTO VIDEO: Mașina care i-a ucis pe Bogdan, Patrick și Daniel. Cine este șoferul beat, care s-a oprit după 200 de metri, în câmp

Mașina a fost găsită în câmp la circa 200 de metri de locul accidentului. Se presupune că mașina pe care o conducea șoferul de 19 ani, cu permis obținut în luna decembrie avea în jur de 150 km la oră.

Accidentul din Alba pare similar cu cel din localitatea 2 Mai unde, doi tineri au fost uciși de un șofer care conducea sub influența drogurilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Cornelia

    luni, 28.08.2023 at 00:59

    Rusine tuturor institutilor din aceast petec de pamant care se doreste suveran!
    Scoala, politia, in special politicul!
    Esti elev, uniforma si verificari im toate institutiile de invatamant!
    Politia controale la toate crasmele, unde se face evaziune, se vinde alcool minorilor, se consuma chimicale cu muzica la maxim!
    Controale in spitale, camere video, acolo cei cu salarii de la 15000 de lei net pe luna fac somn de frumusete, conducerile sunt politice!
    Politicul, ce gluma buna, astia nu fac nimic, promisiuni desarte, o sa ajungeti toti in iad sau poate de acolo veniti, incompetentilor!!!!
    Acum pentru acest tanar care a luat 3 vieti, ar merita pedeapsa capitala, ar trebui asemenea legi ca sa putem eradica aceste clipe horror din vietile noastre,o sa mai urmeze astfel de tragedii, o sa vedeti!
    Inca odata rusine sa va fie!!!!
    Suntem varza in orice domeniu!!!!

  2. Gica

    luni, 28.08.2023 at 03:43

    Eu cred ca s-a strecurat o greșeală în articol!E vorba de un conducător auto în vârstă de 70 de ani si nu de 19 ani!…
    Oare prostia asta cu modificarea perioadei de folosire a permisului auto( care e clar discriminare pe criteriu de varsta) nu încetează?Oare cine sunt conducătorii auto care umplu știrile cu adevărate carnagii pe șosele? Nu cumva cei cu vârsta sub 25-30 de ani? Ați auzit de conducători auto de peste 70 de ani care conduc beți sau/și drogați? Prostie mai mare nu le-a trecut prin cap celor care o promovează! Motivul însă cred ca este altul nu acela ca aceste persoane nu mai au capacitatea de a conduce autovehicule! Fiind asa aglomerație pe drumurile publice ce s-au gândit? Hai sa-i scoatem pe cei peste 70 de ani! Însă de ce nu pe cei sub 25 de ani? Pai exact de la ăștia se iau cele mai multe amenzi! În lipsa lor nu se face planul!?!…

  3. Robi

    luni, 28.08.2023 at 13:29

    Mergand pe logica expusa de autoritati, daca acest tânăr criminal scapa pedeapsa pe motiv ca era in depresie de la un simplu divort al parintilor, avand voie sa omoare oameni, atunci acest tata indurerat pe motiv ca efectiv i s-a ucis fiul poate sa omoare pe ucigas si sa fie achitat, poate chiar de acelasi avocat al tânărului ucigas, pe exact aceeasi logica.

  4. Filip andrei

    miercuri, 30.08.2023 at 14:04

    Nu am fost la fața locului dar am găsit câteva poze care m-au făcut să mă întreb in ce măsură e vina șoferului și dacă are vreo vina șoferul care a spulberat cei trei tineri având în vedere că cel rupt efectiv în două în urma accidentului avea încă tricoul pe el în comparație cu altul care era aproape întreg și nu mai avea nici măcar chiloți văzând aceste imagini am inceput să îmi pun niște întrebări cum ar fi ce nivel de alcoolemie tre să ai în corp in cat sa umbli dezbrăcat în pielea goală la 3:30 am pe mijlocul unui DN având încă 5 persoane martore la așa ceva ce nivel de conștiință și discernământ mai au ce cauți în libertate oare nu trebuia să fie de mult izolata într-un ospiciu de persoane cu probleme psihice acea persoana care a mai târât după ea încă 5 persoane ca un adevărat lider de grup întreb și eu așa pentru un prieteni la care dintre noi le-ar placea să vadă un bărbat în pielea goală tinduse și fluturandusi organele în mijlocul drumului la 3:30 dimineața întreb doar acu încă o chestie daca era ori care altul la volan în locul acelui ghionist și treaz nu băut și oprea încercând să îl scoată pe retardul ăla în afara carosabilului oare nu își găsea moartea prin bătaie de la grupul celor 6 huligani nu țin partea nimănui e și vina autorităților că nu au fost în stare să construiască 500 m de trotuar și tot atâta parapet pentru a delimita zona pietonala de asfalt sunt ferm convins că au fost și apeluri la poliție care au sesizat grupul celor 6 netrebnici și prin asta și poliția are partea ei de vina și o judecată dreaptă ar condamna tânărul ghinionist la suspendarea permisului pe cat timp prevede legea amenda că a condus băut dar primăria din zona poliția și familiile celor morți trebuie să plătească daunele morale și materiale produse tânărului din cauză că nu au dat o educație corespunzătoare celor decedați și minorul ăla mort ce caută beat la 3 dimineața neînsoțit pe drum întreb așa pentru un amic iar celor decedați și la cei 3 martori sau preluat probe în stabilirea alcoolemiei sau a drogurilor sau numa șoferul e de vina și minoritățile doar au drepturi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax