Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Educatoare din Lituania, Polonia, Grecia și Turcia, la Sebeș. ”Outdoor Maths and Science”, schimb educațional de experiență

Publicat

Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Sebeș, a găzduit luni deschiderea unui proiect educațional internațional, denumit ”Outdoor Maths and Science” la care au participat 11 educatoare din mai multe țări europene. 

Au participat reprezentante ale sistemelor de educație de la VSI Debesu Kiemas din orașul Panevezys (Lituania), Kindergarten 1 din Zawiercie (Polonia), Politistiko Kentro Ekpaideytikon Larisas din Larisa (Grecia), Diyarbakir Zubeyde Hanim Anaokulu din Diyarbakir (Turcia) și 8 educatoare de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 2, structură a Liceului Tehnologic Sebeș.

Activitățile din cadrul proiectului includ un workshop cu tema “Science at outdoor“, planificarea următoarelor etape ale proiectului, activități cu preșcolarii precum și activități culturale.

Această vizită este prima dintr-un program Erasmus + care va dura 18 luni și care mai presupune schimburi de experiență în Polonia, Turcia și Lituania, în care vor participa toate educatoarele.

Echipa de monitorizare a proiectului este formată din Adina Mixandra Stanciu, Suciu Mihaela, Câmpean Cristina, Diana Groza și Ligia Fofeldea, au transmis reprezentanții Liceului Tehnologic din Sebeș.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate