Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Efectul arestării lui Berbeceanu, în structurile Poliției: Mesaj tulburător al unui ofițer de la BCCO Alba Iulia către fiul său

Publicat

Mesaj tulburător adresat fiului său, postat pe facebook de Sebastian Geogean, un ofițer din cadrul BCCO Alba care scoate în evidență efectul pe care îl are arestarea comisarului Berbeceanu în rândul polițiștilor de la Combaterea Crimei Organizate. Ce simte în aceste zile Sebastian Geogean poate simți orice alt polițist implicat în lupta cu infractorii periculoși și caracatița relațională din jurul acestora.

Cum să-ţi explic eu ţie, copil inocent şi minunat, că esti martor la scrierea istoriei? Că nimic din ce a fost nu mai e la fel şi nu va mai fi vreodată?

Cum pot să-ţi explic, copile, că într-o dimineaţă, la tine în casă pot veni mascaţii să-l ridice pe tatăl tău? Pe cel pe care tu îl numeşti <eroul meu>. Pe cel care prinde hoţii şi oamenii răi şi care, prin simpla pasiune pe care ţi-a arătat-o pentru munca lui, te-a făcut să-ţi doreşti să te faci poliţist, în ciuda tuturor!

Ştii tu, copile, că tatăl tău ar putea ajunge în arest mult mai repede ca un hoţ? Te-am educat să fii cinstit, să nu minţi şi să ţii capul sus indiferent de situaţie. Astăzi îţi zic că meseria de poliţist te poate arunca în puşcărie şi poţi fi acuzat şi judecat de oameni cărora le eşti incomod dacă nu le serveşti interesele.

Ce va fi în mintea ta? Cum vei mai discerne tu adevărul de minciună? Cum vei mai ştii tu că Poliţia te apără de infractori? Vei mai crede tu că noi suntem <băieţii buni> gata să-şi dea viaţa la muncă pentru ca tu să creşti într-o lume mai bună şi mai sigură?

S-o crezi, indiferent ce vei vedea! Un poliţist adevărat, care face munca asta ingrată din pasiune şi convingere, va rămâne întotdeauna un POLIŢIST şi nu va trece de partea cealaltă niciodată! Onoarea nu poate fi cumpărată, copile!!!”

sursă: facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

22 Comentarii

22 Comentarii

  1. un cetatean

    luni, 04.11.2013 at 23:28

    foarte frumos ceea ce spune dansul….foarte patrunzator si foarte plin de adevar….in tara asta de c.ca.c.a.t se pare ca interlopii hotii violatorii traficantii si altii fac legea….poate ca sunt si „baietii buni” ca domnul acesta in tara asta da prea putini ca sa poata schimba ceva….cred ca si dansul stie asta dar singura motivatie e copilul lui care merita tot ce ii mai bun pe lumea asta la fel ca toti copii din tara asta…sa speram ca se va face dreptate….

  2. geo

    marți, 05.11.2013 at 09:15

    asa cum a fost „spulberata ” garda financiara , tot asa vor fi tratati toti cei care deranjeaza interesele sponsorilor parlamentarilor si guvernantilor de doi bani din aceasta tara ;traiane so pe ei! ,sunt niste neputinciosi ticalosi!!!

    • loca

      marți, 05.11.2013 at 10:39

      mai lasa garda financiare erau niste hoti,gunoaie,pe cine doreau amendau pe cine nu scapa cu mese si spagi

  3. Prevestitorul

    marți, 05.11.2013 at 09:30

    Trebuie sa ne mutam din aceasta tara.Noi , cei care suntem nascuti in anii 70, 80 si chiar anii 90.Macar sa asiguram un viitor copiilor nostri.Ne sacrificam,un nou inceput-o luam de la ,,zero”…dar macar sa traim intr-un stat de drept, o tara normala…iar in momentul cand copiii nostri vor sa se intoarca in trecut, o pot face la modul prezent pentru ca aceasta tara nu va progresa ….nici peste 20 de ani.Va fi acelasi loc…fara educatie,fara sistem de sanatate si guvernata de hoti.Am crezut ca acest prim-ministru, nascut in anii 70, va incepe sa schimbe acest sistem ticalosit.M-am inselat….

    • romguy

      marți, 05.11.2013 at 14:27

      UNIREA TUTUROR ROMANILOR SI PROTESTELE/LUPTA PANA LA CAPAT IMPOTRIVA TRADATORILOR SI VANZATORILOR DE NEAM SI TARA CARE „GUVERNEAZA” TARA SI CARE FAC LEGI IMPOTRIVA POPORULUI, CU TOATE CA AU FOAT ALESI SA APERE DREPTURILE CETATENILOR! PLECAREA/MUTATUL ESTE REZOLVAREA NUMAI IN CAZUL IN CARE DORITI MOARTEA NATIUNII ROMANE SI DISPARITIA EI SI A ROMANIEI DIN GEOGRAFIA SI ISTORIA LUMII! NUMAI UNITI VOM SALVA ROMANIA!!!

  4. Miclea Viorel Armand

    marți, 05.11.2013 at 11:02

    Tulburator ,sincer si adevarat mesj ! Va mai amintiti de marsaviile comise impotriva comisarului sef Milu Todea ? Nu i s-a putut proba nici o vina . Oare, procurorul care l-a arestat va plati vreorata gafa pe care a facut-o ? Stiu ca domnul Todea nu este razbunator. E un mot adevarat, un om cu mult bun simt. Ce zice azi procurorul care l-a smuls de linga cele doua fetite minunate si de linga buna liu sotie, bagandu-l la zdup ca pe un borfas. Atunci, colegii lui, politistii au tacut milc. Credeau ca lor nu li se poate intampla asa ceva.
    Cazul Berbeceanu este tras la indigo dupa cazul Todea. Nu cred ca un politist acarui valoare profesionala este recunoscuta trebuie sa stea o secunda macar dupa gratii. El, care si-a pus viata si familia in pericol, arestand borfasi, criminali si hoti este pus in randul lor ? Din partea mea, tot respectul domnule comisar sef Traian BERBECEANU !!!

    • michelangelo

      miercuri, 06.11.2013 at 11:17

      totusi sa nu-l comparam pe berbeceanu cu milu todea.

  5. daniela

    marți, 05.11.2013 at 11:30

    sincer imi pare rau cand vad atatea nedreptati in tara. un lucru este clar unde foc nu este fum nu iese. ceva o fi facut si el dar nu asa de grav incat sa se ajunga pana aici. si stim cu totii ca in Alba_ Iulia sunt persoane care fac parte din lumea interlopa si se plimba bine_merci pe strada .DE CE????’

  6. Marcel

    marți, 05.11.2013 at 11:45

    ….am ajuns o tara vandalizata, saraca, bolnava , distrusa si vanduta de cei alesi sa faca bine acestei tari, vai de noi, va fi tot mai rau…in tara noastra talhari fac legea…

  7. elena panţuru

    marți, 05.11.2013 at 11:50

    aveţi dreptate ! sistemul protejează interlopii !poliţiştii corecţi sunt marginalizaţi .

  8. titi

    marți, 05.11.2013 at 13:37

    la puscarieeee!!! totii!!! ce conteaza ca e politist sau nu!!! ai gresit…jos!!!

    • ASMARA

      marți, 05.11.2013 at 16:39

      la puscarie DACA a gresit, doar ATUNCI. Dar comisarul Berbeceanu NU a gresit.

  9. Micu Adrian

    marți, 05.11.2013 at 19:04

    Tara noastra scumpa nu are nevoie de oameni cinstiti,ci doar de politicieni infractori si interlopi.

  10. andreea

    marți, 05.11.2013 at 21:25

    Si daca Berbeceanu a gresit? Baga cineva mana in foc?

  11. factorX

    miercuri, 06.11.2013 at 13:55

    Cine ramane ultimul in Romania sa stinga lumina…….e iarasi valabila gluma de pe vremurile alea de alta data.:(

  12. factorX

    miercuri, 06.11.2013 at 13:56

    Dar pe Basescu cind al ridica astia?Ati auzit ceva…cand aresteaza pe hotul hotilor?

  13. Carcotasul

    joi, 07.11.2013 at 20:42

    Ascultati si voi la telefoane ilegal, si vedeti pe Dracu! V-ati obijnuit sa va credeti ca sunteti imuni la arestare, si cred ca va vine greu sa va schimbati parerea. Deocamdata sunteti numai politisti, sa prindeti hoti si nu judecatori sa impartiti dreptatea!

  14. Gainar

    joi, 07.11.2013 at 21:10

    Datele personale a unei persoane sunt secrete si numai un judecator cu mative intemeiate poateintervenii sa le cerceteze. In Spania, Palma de Mallorca, este judecat un „Guardia Civil(jandarm spaniol” numai ca a cerut unei colege, informatii din cazierul judiciar a unui roman, care urma sa-i vanda o masina! Procuratura cere 8 ani de inabilatation totala(nu mai poate ocupa 8 ani nici o functie publica) si 4 ani de inchisoare, si o amenda de aproape 4.000€. Ascultarea telefoanelor nejustificat este o fapta foarte grava inpotriva libertatii personale! Este timpul ca si militenii romani sa invete acest lucru! Cum numai in filmele americane, gasesti cate un militian corect si cinstit, ca in Romania „aceasta specie), a disparut de mult, ii normal ca militienii pot intra „la bulau”, inaintea hotilor, ca potentialul lor dilectiv, ii mult mai mare!

  15. ion

    vineri, 08.11.2013 at 11:33

    care puteti plecati si facetiva un rost afara, ajutativa apropiatii sa faca acelasi lucru si luptati de acolo pentru neam si tara ca de aici nu se mai poate face nimic PLEACA AI LOR SI VIN TOT AI LOR

  16. Observator

    vineri, 08.11.2013 at 13:43

    Dau cateva exemple, pentru ce sunt judecati si inchisi politistii in lume:
    – In Spania, tara in care justitia o incrimineaza pe Infanta Cristina, fica Regelui, fostul Director General de la Policia National si Guardia Civil, in Guvernup PP, a lui Jose Maria Aznar, actionand la comanda politica in timpul tratativelor cu ETA(Euskeda Ta Askatasuna), Aznar numea banda terorista ETA, ca si „Miscarea de Eliberare a Euskeda Herria(Pais Vasco)”, a divulgad o actiune de arestare si perchezitie, militantilor ETA! Chiar daca acum la conducerea Spaniei ii tot un guvern PP, trupa acestui fost Director General in frunte cu el, este judecata si ii asteapta ani grei de detentie!

  17. nu conteza

    vineri, 08.11.2013 at 13:48

    SEBI, FELICITARI PENTRU MESAJUL TAU! DE CE NU IA NIMENI ATITUDINE LA CE SPUN ACESTI PROFESIONISTI? INDIFERENT UNDE NE AFLAM NU SUSTINEM CORUPTIA!!!

  18. Observator

    vineri, 08.11.2013 at 13:50

    In Ibiza un Policia Nacional, ce era in Garda personala, a fostului Ministru de Externe, in guvernul Aznar, Abel Matutes, a furat din SEIF-ul firmeloe Matutes 1.000.000€, impreuna cu alt politist! Policia Nacional, i-a arestat si isi asteapta procesul!
    Ziaristii balgradeni, lamenteaza un politist ***** pana in maduva oaselor, Berbeceanu, CARE A INTRAT „CU BOCANCII”, IN VIATA PRIVATA A MULTOR CETATENI, FIE EI CHIAR POLITICIENI, PROCURORI, SAU INTERLOPI, ASCULTANDULE NEJUSTIFICAT TELEFOANELE, si A DEZCONSPIRAT ACTIUNI DE ARESTARE SI PERCHEZITII A UNOR „JUPANI”, DIN CRIMA ORGANIZATA!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax