Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

ELBI Universul Electricelor, prezent în Alba Iulia. Magazin de 600 mp cu echipamente electrice de la numeroase branduri (P)

Publicat

elbi magazin alba iulia

Elbi Universul Electricelor este prezent în Alba Iulia, într-un spațiu de 600 de metri pătrați, unde profesioniștii în domeniu găsesc absolut orice au nevoie.

Asta pentru că pot alege dintr-un portofoliu de peste 18.000 de produse, ceea ce face din Grupul ELBI cel mai mare distribuitor și vânzător de echipamente electrice de joasă tensiune din România. 

Magazinul din Alba Iulia se află pe Strada Alexandru Ioan Cuza, la numărul 7.

ELBI Universul Electricelor este dedicat profesioniștilor: electricieni, instalatori, constructori, dezvoltatori locali, dar și clienților ocazionali și dispune de o gamă largă de materiale și echipamente electrice de joasă tensiune.

Elbi Universul Electricelor

În magazin sunt disponibile peste 3.000 de articole stocabile, dar clienții au acces la întreg portofoliul Elbi care cuprinde peste 18.000 de produse distincte stocabile în depozitul central (capacitate depozit central: 15.000 mp). Acestea pot fi aduse la comandă în 24-48 de ore.

Clienții pot obține produsele la prețuri competitive dintr-o varietate de branduri. În magazin sunt disponibile atât branduri proprii ELBI (Total Green, Novelite, Erste, Inlet, Solentis, Pulsar), cât și branduri partenere cunoscute de clasă A (Philips, Gewiss, ABB, Eaton, Schneider etc).

Magazinul nu doar vinde produsele, ci oferă și sprijin clienților. Consilierea lor reprezintă un element esențial în cadrul conceptului dezvoltat „ELBI UNIVERSUL ELECTRICELOR”, punându-se accent pe soluții tehnice variate și promptitudine în deservire.

Această abordare reflectă angajamentul față de satisfacția și nevoile clienților. Echipa este pregătită să ofere asistență specializată, ghidând clienții în procesul de luare a deciziilor pentru achiziționarea echipamentelor electrice potrivite fiecărui proiect.

Ce categorii de produse pot găsi clienții în magazin?

Există mai multe categorii principale în portofoliul de produse ELBI, după cum urmează: cabluri electrice, trasee pentru cabluri, aparataj, protecții și automatizări, conectică, corpuri de iluminat decorative, corpuri de iluminat tehnice, surse de iluminat, soluții pentru energie solară, soluții smart și multe altele.

Până în acest moment sunt deschise 15 magazine ELBI Universul Electricelor în următoarele orașe:

  • Timișoara,
  • Sibiu,
  • Oradea,
  • Arad,
  • Cluj-Napoca,
  • Bistrița,
  • Târgu-Mureș,
  • Pitești,
  • Ploiești,
  • Constanța,
  • Craiova,
  • Deva,
  • Galați,
  • Alba-Iulia,
  • Florești.

Harta locațiilor ELBI Universul Electricelor din țară este disponibilă AICI.

Magazin Elbi produse electrice

Despre Grupul ELBI

Lider național în distribuția și vânzarea profesionistă de produse și servicii destinate domeniului electric, ELBI este astăzi, după aproximativ 27 de ani de activitate neîntreruptă, cel mai mare vânzător din România de produse electrice.

Compania pune la dispoziția clienților soluții personalizate prin intermediul celor 3 divizii operaționale:

ELBI Electric & Lighting – Divizia de distribuție tradițională a companiei și pilonul principal pe structura căruia s-a dezvoltat business-ul curent. Aceasta operează la nivel național prin cele 6 depozite teritoriale și înglobează peste 10.000 de clienți din diverse categorii de activitate din piața electrică și energetică.

ELBI Universul Electricelor – Divizia de retail a companiei, reprezintă rezultatul eforturilor de implementare a noii strategii de dezvoltare a companiei, de trecere de la un model de business tradițional orientat spre distribuție și vânzare clasică, la cel de furnizor de servicii și soluții personalizate pentru clienții profesionali.

ELBI Energy Projects – Divizia de proiecte, parte din grupul ELBI, ce oferă de peste 7 ani servicii de proiectare și execuție pentru iluminat public stradal și rețele electrice, iluminat arhitectural și rezidențial, iluminat clădiri de birouri, iluminat industrial, tablouri electrice și instalații electrice pentru interior și exterior.

Mai multe informații găsiți pe website-ul companiei elbielectric.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax