Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elena Udrea a intrat în gura moţilor. Corneliu Olar: „I-am spus şi Elenei că mă opresc moaţele mele şi îmi cer geantă ca a ei”

Publicat

Blonda preşedintelui Traian Băsescu, Elena Udrea a intrat în aceste zile în atenţia deputatului de Alba Corneliu Olar, despre care acesta susţine că „a stricat piaţa” prin opulenţa creaţiilor sale vestimentare şi a genţilor Lois Vuitton pe care le etalează: „I-am spus şi Elenei Udrea, mă faci de mă opresc moaţele mele pe drum şi îmi cer câte o geantă, geantă ca la Udrea. Io am mai dus câte o gentulică aşa, mai ieftină, dar nu vor numai geantă de marcă, dar n-am atâţia bani încât să le dau genţi de marcă. A stricat piaţa“, a precizat deputatul PDL.

Corneliu Olar a subliniat în conferinţă de presă că „unii manifestă o aroganţă cu care nu sunt de acord, mai ales că sunt vremuri în care românii o duc foarte greu. Le-am spus-o în faţă în şedinţa din Parlament din 31 ianuarie şi am fost singurul care m-am legat şi de genţi. Eu am spus aşa: să ştiţi că electoratul nostru se uită într-un an electoral la candidat şi cum merge pe stradă, atenţie mare, că iritaţi, inclusiv cu ce vă îmbrăcaţi, cum vă purtaţi, ce poşetă purtaţi. Eu cred că a fost un semnal bun. Am spus că irităm populaţia cu eleganţia“.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dorel Marcu

    vineri, 10.02.2012 at 14:35

    Cornele, despre morti numai de bine !
    De ce nu ai spus asta cand Udrea era pe functie? Atunci i-ai spus ca dormi cu poza ei sub perna ?!

  2. Aurelian

    sâmbătă, 11.02.2012 at 20:10

    No, Olarule, yo zic sa le dai sapun, ca asa poate scapam de sifilis in Apuseni!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax