Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Elena Udrea, în vizită de partid în Alba

Publicat

Ţinută în mare secret de liderii PD-L Alba, vizita Elenei Udrea la Alba Iulia a fost dezvăluită de reporterii Alba24 încă de joi. Ministrul  Dezvoltării şi Turismului a sosit, vineri, la Alba Iulia de la Cluj şi s-a deplasat direct la Traseul Celor Trei Fortificaţii, un loc îndrăgit de ea, unde a a fost întâmpinată de primarul Mircea Hava, preşedintele Consiliului Judeţean, Ion Dumitrel, dar şi alţi lideri şi primari PD-L. Elena Udrea a fost primită  în Cetatea Alba Carolina de  Garda de onoare formată din soldaţi îmbrăcaţi în haine militare de epocă şi a fost condusă în curtea interioară a palatului restaurat şi administrat de Grup Corint.

Elena Udrea s-a aflat de această dată la Alba Iulia, potrivit declaraţiilor primarului Mircea Hava, într-o vizită de partid. În acelaşi timp, ministrul Dezvoltării şi Turismului a ţinut să discute şi cu primarii localităţilor din Alba despre viitorul calendar de alegeri şi problemele cu care  aceştia se confruntă. ” Nu strică niciodată ca un ministru să mai asculte ce se întâmplă în ţară”, a declarat aceasta.

De la Alba Iulia, Elena Udrea a plecat la Sighişoara, iar mai apoi la Sibiu, unde urma să semneze un contract pentru un centru regional de afaceri. Un alt motiv al prezenţei acesteia în oraş a fost  organizarea vizitei celor 100 de ambasadori care vor ajunge, sâmbătă, în Cetatea Marii Uniri.

[media id=34 width=320 height=240]

[media id=30 width=320 height=240]

[media id=31 width=320 height=240]

[media id=32 width=320 height=240]

[media id=33 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax