Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Elena Udrea nu i-a convins pe Hava şi Dumitrel să treacă de partea ei. Cei doi lideri PDL Alba vor vota cu Blaga

Publicat

Prezentă la Alba Iulia, de 1 martie, pentru a-i convinge pe delegaţii PDL Alba să o susţină în lupta pentru conducerea partidului, Elena Udrea nu a reuşit să-i atragă de partea ei pe liderii organizaţiei judeţene. Mircea Hava şi Ion Dumitrel au declarat că vor vota la Convenţia PDL din 23 martie cu actualul preşedinte al partidului, Vasile Blaga.

Primarul Mircea Hava, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel și senatorul Alexandru Pereș nu fost convinși de Elena Udrea că merită funcția de președinte PDL. Liderii PDL rămân la prima variantă, adică Vasile Blaga.

„ Toate lucrurile la timpul lor. Niciodată nu am deschis gura și nu am făcut un pas până nu am socotit, dar când am spus ceva rămâne spus” a declarat primarul Mircea Hava, referitor la opţiunea acestuia privind candidaturile la preşedinţia partidului, pentru Alba24. Astfel, prezentarea moțiunii de către Elena Udrea nu l-a făcut să își schimbe decizia de a vota cu Blaga.

Nici președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel nu fost influențat de cuvintele fostului ministru. Spune că este consecvent și rămâne alături de aceeași echipă.

Pe de altă parte, dacă în urmă cu ceva timp senatorul Alexandru Pereș spunea declara într-o conferință de presă că nu consideră candidaturile lui Blaga şi ale Elenei Udrea drept variante pentru „revigorarea absolut necesară a PDL”, ci ar prefera un al treilea nume, acesta a declarat, vineri, că a semnat deja moțiunea lui Vasile Blaga. A precizat că decizia finală rămâne în momentul votului din 23 martie.

„Am spus că sunt unul dintre apropiaţii lui Blaga şi am şi semnat moţiunea lui Blaga, dar aşa e bine, să auzim toate moţiunile să fim pragmatici în politică şi să decidem la momentul votului”, a declarat, pentru Alba24, Alexandru Pereş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax