Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Elena Udrea vrea reîmpărţirea României pe regiuni în 2013

Publicat

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, la Timişoara, că este necesară o reîmpărţire a României pe regiuni. Chiar dacă nu crede că acest lucru se va întâmpla până în 2013, ministrul consideră această acţiune importantă pentru o „implicare mai directă” în absorbţia fondurilor europene.

„Până în 2013 nu se va face o reîmpărţire a României în regiuni şi va trebui ca abordarea noastră să fie una pragmatică. Este vorba şi de considerente istorice, economice. Dar, din punctul de vedere al ministerului, această reîmpărţire, care credem că va fi necesară, trebuie să aibă ca prim scop o mai mare eficienţă şi o implicare mai directă asupra unei mai bune absorbţii a fondurilor europene în următoarea perioadă”, a declarat Elena Udrea.

Autorităţile judeţene din Timiş au confirmat că au clădiri  „special gândite şi construite” pentru a servi ca sediu pentru o viitoare conducere a regiunii.

Ministrul Elena Udrea s-a aflat la Timişoara pentru a participa la o întâlnire cu delegaţia Comisiei pentru Dezvoltare Regională – REGI din cadrul Parlamentului European, cu subiect prezentarea stadiului de aplicare a Programului Operational Regional (POR).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax