Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Elev al Colegiului Militar din Alba Iulia, la ultima testare pentru admiterea la Academia Forțelor Navale a SUA

Publicat

Elevul plutonier major Daniel Popa participă în această perioadă la sesiunea specială a examenului de Bacalaureat pentru absolvenţii de liceu participanţi la loturile olimpice şi la competiţiile sportive şi artistice internaţionale.

Daniel are astfel în față ultima testare pentru admiterea la prestigioasa Academie Militară Navală a SUA din Annapolis – United States Naval Academy. După promovarea examenului de Bacalaureat, elevul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia va deveni student al acestei academii.

Daniel a luat decizia de a susține examen de admitere la prestigioasa academie a Forțelor Navale din SUA după ce s-a documentat foarte bine despre oportunitățile pe care le oferă această instituție și a ajuns la concluzia că ar fi cea mai bună alegere pentru el.

„Am stat să compar ce îmi doresc eu în viață și am ajuns la concluzia că Forțele Navale ar fi cea mai bună alegere pentru mine. Consider că pot să îmi realizez acolo idealurile la o capacitate mult mai mare și să mă dezvolt pe toate planurile așa cum îmi doresc.

Pentru mine succesul nu este doar profesional, este și personal, academic, ține și de sănătate, sport dar și de valori, adică o dezvoltare multilaterală. Rezonez foarte mult cu ceea ce oferă academia din SUA și cu mentalitatea care este acolo și cred că voi avea de câștigat pe termen lung cu această alegere”, a mărturisit elevul plutonier major Daniel Popa.

„Îți dorim mult succes, Daniel! Suntem convinși că pregătirea ta serioasă și experiența acumulată în cei patru ani de liceu îți vor aduce în continuare rezultate deosebite!”, au transmis reprezentanții colegiului militar albaiulian.

sursa, foto: Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax