Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Eleva de 10, a promoției cu numărul 100 a Colegiului HCC din Alba Iulia: Să fim mândri că am făcut diferența

Publicat

YouTube video

Raluca-Delia Bozdog este unul dintre cei 205 de absolvenți ai promoției cu numărul 100, a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan”. Ceea ce o evidențiază pe tânăra eleva din clasa a 12-a B, este media cu care aceasta a terminat liceul, 10 curat.

Timp de 4 ani, Raluca a adunat numai note de 10, reușind să fie un simbol al promoției 100 a renumitului Colegiu din Alba Iulia. 

Deși notele acesteia au fost tot timpul maxime, Raluca consideră că nu un calificativ îl definește pe elev, ci mai degrabă natura sa umană.

”Eu cred că nu notele ar trebui să fie cele care ne motivează, cred că motivația noastră ar trebui să fie ca noi să fim nu multumiți, să fim mândri de ceea ce facem, să simțim că am făcut diferența.

Puțin, nu trebuie să fie o diferență uriașă, să facem lucruri mărețe, să simțim că pentru cineva, cândva am făcut diferența. Și dacă reușim să facem asta, zi de zi, să schimbăm ceva în noi și în jurul nostru, cred că o să reușim să facem tot ceea ce ne dorim, ca și generație, ca popor, ca omenire” a declarat Delia pentru Alba24.

CITEȘTE ȘI: LIVE VIDEO: Promoția 100 a Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Festivitatea de absolvire

Întrebată de reporterul Alba24 dacă în cei patru ani de liceu a simțit că a reușit să facă diferența de care amintea, Raluca a declarat: 

”Au fost momente în care am simțit că am ajutat pe cineva, că am oferit un zâmbet și am făcut o zi mai bună, am răspuns la o întrebare și asta a făcut foarte puțin diferența. Sper ca schimbările să nu se oprească aici, sper să reușesc ca mai departe să duc schimbarea la un nivel cât mai ridicat.”

Tânăra elevă de 10 a decis ca după terminarea liceului să accepte o nouă provocare, aceea a tehnologiei și a calculatoarelor. Din acest motiv a ales să aplice la Facultatea de Calculatoare a Politehnicii din Cluj-Napoca. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Cornel

    luni, 20.01.2020 at 06:25

    Sună frumos Promoția 100,dar este o eroare regretabilă. Verificați dicționarul pentru a vedea ce este promoția. Aceasta este promoția 98. Liceul nu a avut absolventi în primii doi ani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax