Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Elevă de liceu din Caracal, dată dispărută după ce s-a urcat într-o mașină de ocazie. Este al doilea caz de dispariție din zonă

Publicat

a

Alexandra Măceşanu, o adolescentă în vârstă de 15 ani, este dispărută de aproximativ 48 de ore şi nimeni nu ştie unde se află. Fata locuieşte în comuna Dobrosloveni din judeţul Olt, iar ieri dimineaţă s-a urcat într-o maşină la ocazie, în Caracal, pentru a ajunge acasă.

Acesta este al doilea caz de dispariție în zonă, după ce în aprilie o altă fată a dispărut, nefiind găsită.

Poliția a fost anunțată despre dispariția Alexandrei. În mediul online, mulți oameni susțin că acesta nu este un caz singular, vorbindu-se chiar de o filieră criminală. Părinţii aşteaptă orice ajutor pe care cineva îl poate oferi în găsirea fetei.

”Măceșanu Alexandra, în vârstă de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, elevă la Liceul Teoretic “Mihai Viteazul” Caracal, a dispărut astăzi în jurul orei 10! Ea a venit în orașul Caracal singură și a plecat acasă cu ocazie, iar de atunci nimeni nu știe nimic de ea. Menționez că era îmbrăcată într-o CĂMAȘĂ STIL IE DE CULOARE ALBASTRĂ, BLUGI LUNGI ȘI TENEȘII DIN POZA DE MAI JOS, părul este de culoare șaten deschis, și mărimea se poate observa în fotografie.

Cine a văzut-o sau știe ceva despre ea ne poate lăsa mesaj în privat sau ne poate contacta la numărul de telefon 0768773156. Cu ajutorul dumneavoastră o putem găsi pe Alexandra. Vă rugăm din inimă distribuiți să afle cât mai multe persoane!”, se arată într-o postare distribuită de mii de oameni pe Facebook.

Sursă: Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax